Wszystko o Burnout Paradise!

mataman

New member
Bez reklam
No to co, dzis runda 2, banzai, masta do dzieła :D Bo to że bedzie dienekes' shade to jest tak jakby oczywista oczywistość :D

mataman

New member
Bez reklam
No i to mi sie podoba, pure online satisfaction gameplay :) Chyba z 30min trwało filtrowanie ekipy ale niezła paczka się zebrała (w tym nawet jedna kobieta), to lubię. A ty dienekes' shade nie rób wstydu tą pierdziawką z klaksonem, hehehe

dienekes' shade

New member
No co, chciałem pokazać, że mały też może :D Po prawdzie, nie jest to najlepsze auto do precyzyjnej jazdy - strasznie nerwowy na wybojach, a krótki rozstaw osi przekłada się na nagłe, często niepożądane, zmiany kierunku...

Później wpadło trzech gości z mojej Friend Listy i też doginali tymi malcami - abunai12, Mephistofes i ktoś jeszcze, kogo z racji niewyspania, nie pomnę :p

Tak, czy owak - masa dobrej zabawy :eek:k:

Ps. Myślisz, że to była laska? :D Niezależnie od płci, chyba pomyliły jej się tryby - non stop kogoś zdejmowała :rolleyes:

mataman

New member
Bez reklam
Wnioskuje po nicku, jak jest naprawde niewiadomo :) Mnie też pare razy zdjeła jak wybierałem challenge ale przeprosiła wiec nie dostała kopa jak paru nieogarnietych wczesniej :D

benk07

New member
Ostatnio gram dość często w BP. Ta gra wciąga niemiłosiernie:D
Wkurzam się jednak bo zaciąłem się na GT 500 Burning Route.
Wyśrubowany czas + kiepsko prowadzące się auto = wiele porażek(brkujących sekund do zaliczenia).
Jak w Googlach szukałem czegoś na ten temat to okazało się, że w tym bólu nie byłem/jestem jedynym:???:
To chyba jedna z najcięższych Burning Routes w całej grze.
Cóż, jeszcze popróbuję.

Masta_J

Active member
Bez reklam
Tia, też musiałem to jechać kilka razy i to jeszcze w czasach bez restartu eventu :)
Optymalna trasa + żadnej kraksy i zrobione.

PS. mataman wczoraj na początku miałem złą furę, później wziąłem tą samą z odmianą stunt i mam nadzieję, że zauważyłeś, że szło mi lepiej :p

Pozdrawiam,

Alucard1984

New member
mataman zrobiłem jak mówiłeś :) Kupiłem zestaw za 179 zeta i od razu w piątek wystawiłem grę za 115 . Wchodzę dziś rano na allegro i ... SPRZEDANA ! :)

Szybki przelicznik i ... mam oryginalny headset sony za 64 zeta !!! z roczną gwarancją rzecz jasna hehe i nie w jakimś shitcie świat gier tylko PSX Extreme ! Coś czuję, że zostanę u nich stałym klientem :)

dienekes' shade

New member
Eeee... ominęło mnie coś? :mrgreen:

Jak Wasze "single"? Na chwilę obecną do Elite brakuje mi ok. 30 eventów. Później będę zmagał się z czasówkami i najmniej udanym, IMO, trybem Show Time. Aha, zapomniałem o motocyklach ;)

Ostatnia edycja:
Do góry