Wszystko o Burnout Paradise!

dienekes' shade

New member
Panowie, chyba musimy zaakceptować ten fakt - nasza rasa powoli wymiera... ;) Producenci gier coraz częściej robią ukłon w stronę każuali i takie są tego efekty.

Najważniejsze, że my ukończyliśmy pełnego Burnouta, dla graczy, nie n00bów :cool:

Dla poprawy samopoczucia pierwsze podejście w COD 5 robię na Weteranie, maxując konsekwentnie ów tytuł. Nie ma miękkiej gry :mrgreen:

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
A najlepsze jest hasło: "Burnout Paradise – easy to play but hard to master!"

Tak, tak oczywiście. To nawet obok hard nie leżało

k0val

New member
prawda jest taka że świat idzie na łatwiznę :roll: dla niektórych liczy się bardziej ile gier przejdą od przyjemności albo satysfakcji

Masta_J

Active member
Bez reklam
"On February 6th, PS3 owners of Burnout Paradise will be able to download a free patch that adds a whole lot of content."

Pozdrawiam,

mietek099

New member
Natomiast jeżeli konieczne będzie pobranie pa(sra)tcha, to panowie developerzy dali ciała ostro, zniechęcając do kupna tych co jeszcze nie posiadają tego tytułu. Np. mnie. Tragedia.

Arek

Member
Masta_J napisał:
"On February 6th, PS3 owners of Burnout Paradise will be able to download a free patch that adds a whole lot of content."

Pozdrawiam,

Czyli jeśli dzisiaj pobiorę uaktualninie to będzie jeszcze po staremu, tzn nie będzie łatwiej? ;) Bo mi się podoba tak jak jest a mam pierwszę wersję jeszcze bez żadnego update'u. Chciałbym tylko mieć motory...

Masta_J

Active member
Bez reklam
Nio troszkę pozmieniali szatę graficzną i kolorki to tak na pierwszy rzut oka :)
Kurczaki billboardy teraz świecą się jak na jakiejś wiejskiej dyskotece, dobrze, że już wszystkie dawno temu rozwaliłem ;)

bp002ze4.jpg

Można od razu z gry wskoczyć do Burnout Store ale nic jeszcze kupić nie można :D

bp005ri1.jpg

Aha, no i trzeba założyć konto w EA.

CriterionGames Network też jeszcze nie śmiga: Coming Soon...

bp004mv5.jpg

Zrobili podział na Paradise Cars i Paradise Bikes.

bp006xu0.jpg

W garażu troszkę inaczej wygląda, furki się obracają jak na targach motoryzacyjnych ;-)

Ekran loadingu:

bp003no4.jpg

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

Arek

Member
No właśnie , pobrałem tą wersję 1.60 , a wcześniej miałem grę od zera . Motocykle jak dla mnie wyglądają :eek:k:

Ale nie mogę się przyzwyczaić do tych świecących na czerwono billbordów i rażąco żółtych kolorów na płotkach "private..."

w ogóle kolory jakby lekko inne, np pasów na jezdni, do tego jakby mniej aut jeździ na ulicach....

hmm czyli ta wersja 1.60 to już ma w sobie te ułatwienia o których pisaliście powyżej ?

dienekes' shade

New member
Oj, BP popędził jak zły w stronę upośledzonego odbiorcy. Szkoda :(

Na szczęście, większość z nas wykręciła swoje 100+% w normalnej wersji :D

Jak tylko minie szał z K2, kupię BP ponownie, w wersji Ultimate Pack. :cool:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Te żółte na płotkach to jeszcze ujdzie, ale kurczaki te niebieskie dające po oczach przy super jumpach to już jest przegięcie.
Te billboardy i super jumpy wyglądają totalnie nierzeczywiście, w ogóle nie pasują do tego miasta.

Pozdrawiam,

Do góry