Wszystko o Burnout Paradise!

Masta_J

Active member
Bez reklam
Może dostałeś nową licencję 'ostatnio'? Wtedy wszystko i tak się robi od początku.

Pozdrawiam,

dienekes' shade

New member
Konkretny obrót :mrgreen: Zwróćcie uwagę, że BP często nie nalicza tyle obrotów, ile powinien... Tu wskazuje na ledwie 1000 z okładem, a wydaje mi się, że było tego więcej... Czyż nie?

D

djrobus

Guest
po dwóch minutach takiej zabawy oferowałbym swoją furę na żyletki:mrgreen:

yarcoos

New member
Widzialem w samej grze z notka "wkrotce"; ale ja jestem na tyle "w lesie" z podstawowa wersja (okolo 40% wykonania), ze jeszcze poczekam :D

yarcoos

New member
Masta_J napisał:
1. Jeśli z cyklu newsów to pisz tutaj:
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=13636

2. Nie zaśmiecaj nam wątku o Burnout Paradise!

3. Edytuj swoje posty zamiast tworzyć nowe.

Pozdrawiam,
Oj, marudny po wekendzie jestes :D
W watku o burnout, mozna chyba napisac, ze Criterion zaprzestaje tworzenia dodaktow do tejze gry, natomiast silnik Burnouta przedluzy swoj zywot w kolejnych czesciach NFS(?)

Co do edytowania: moj blad; jednakze na stronie 30 tego watku popelniles dokladnie taki sam- piszac swoje posty jeden po drugim (#291 i #292)- zamiast edytowac :cool:

...no ale Ci wybaczam ;)

Masta_J

Active member
Bez reklam
Starasz się ale nie masz pojęcia o czym piszesz.

Moje posty jak widzisz dzieli kilka dni - wtedy nie można już ich edytować.
20 kwietnia, 25 kwietnia, 28 kwietnia - moje.
18 maja 8:06 i 11:09 - Twoje.

Poza tym Criterion cały czas pracuje choćby nad Big Surf Island.

Także nie wybaczaj i zacznij stosować się do zasad.
Chcesz może powiedzieć coś jeszcze?

Pozdrawiam,

dienekes' shade

New member
Zabawne, bo kiedy pisałem pierwszą część wypowiedzi, miałem na myśli 100% z podstawy. Później coś mnie tknęło, że ostatnimi czasy wyszedł dodatek, z którego mam tylko 2 sztuki, stąd parę słów prawdy :mrgreen:

Wszak to "zajawka bez gwiazdorstwa i rywalizacji" :eek:k:.

mataman

New member
Bez reklam
Trzeba by dodac że to najdroższe 100% ever. Ale troche sie pokombinuje to wychodzi taniutko :D

dienekes' shade

New member
Jakby się nad tym zastanowić, to faktycznie: gra+kamerka+wszystkie dodatki... Trochę to kosztowało. Nie mniej jednak, wydatek lwiej część tej kwoty uzasadnia się sam ;)

Do góry