Też tak uważam że liczy sie data na paragonie a nie data zamowienia... Zamowienie to niczym nie wiazaca chęć zakupu Zamówisz i nie musisz wcale tego odbierać.
Nie wiem czy już temat był poruszany jeśli tak to zapytam jeszcze raz co nam daje złącze network DLNA co konkretnie mozną dzięki temu robić?
Widze że temat lagów powraca i powraca znalazłem na AV forum wpisy i zdjęcia które pokazują żę trybie game (ew przy wyłączonych polepszaczach) czas input lagu wynosi troche ponad 30ms a przy max polepszaczach nawet 200ms myśle ten test rozwiewa już chyba wszystkie wątpliwości i można spokojnie organoleptycznie stwierdzić że da sie grać na nowych Philipach. Zastanawia mie jedno czy czasy Lagów są dynamiczne czy stałe czy procesor ustala stałą dla danego poziomu ulepszania. Można by to sprawdzić ! Ja jeszcze nie mam tego TV ale może jakiś uczynny forumowicz mogłby rzetelnie to zaprezentować.
Test polega na zrobieniu fotografii jednoczesnie monitora komputerowego i tv na kompie wlaczamy program do odmierzania czasu z dokladnoscia do 1/ 1000 sekundy a zdjęcie robimy z czasem przesłony 1/1000 Roznica pomiędzy pokazuje ten nieszczęsny lag Trzeba pamiętać że jeśli mamy monitor LCD on też ma laga co prawda niewielkiego ale ma. Więc najlepiej by było robić fotki z CRT niestety ciężko je zrobić bo odświerzanie utrudnia ale kilka prob powinno pomóc. Wyżej wymieniony lag na minimum o wartości 30ms był zrobiony testem z monitorem lcd więc wartość rzeczywistego lagu moze wynieść z 50ms (ale tego to nie wiem). Jeśli ktoś chciałby przetestować wszystkie przypadki to myśle że warto sprawdzić to o czym pisałem wyżej tzn czy lag zależy od tego co mamy na ekranie. Można by zrobić fotki samego zegara na caly ekran program który ktoś uzył w teście na av forum wizualnie to zielone duze cyfry na czarnym tle dla porównania można by właczyć jakiś filmik HD np na poł ekranu a na drugiej częsci ten zegar i sprawdzić czy lag się zwiększa Oczywiście wszystkie testy przy wylaczonych polepszaczach, wlaczonych na maxa i średnich. Taki nasz forumowy test by sie przydał jak nikt sie nie pokusi to ja sobie zrobie sam jak już kupie 9603
Pozdrawaim