Jeśli nie znacie jezyka a chcecie sobie poczytac to tu jest link http://translate.google.pl/translate_t na tej stronie mozecie przetlumaczyc wiele stron z wielu jezykow , pozdrawiam
urad napisał:ooo jaki sliczny fiolet, a ja tam widze czerń na swojej 42" matrycy
urad napisał:ooo jaki sliczny fiolet, a ja tam widze czerń na swojej 42" matrycy
KIELAQ napisał:Jest kilka osób które posiadają 9603/9703 w domu i twierdzą że nie widać fioletu . Ja również do nich należę . A ty chcesz nam wmówić że widać fiolet bo tak gdzieś przeczytałeś ??? Paranoja !
Może ta współpraca już przyniosła efekty bo fioletu nie widać . Tylko na świecie jeszcze o tym nie napisali .
KIELAQ napisał:Jeśli chodzi o model 9603/9703 to na 37 calach i większych fioletu nie widać . Natomiast nie wiem jak sprawa ma się z 32 calowym ponieważ prawdopodobnie posiada inną matrycę niż więksi bracia . Trzeba by sprawdzić , gdziś obejrzeć . Ja mam 37 cali 9603 - jakość obrazu bardzo dobra , oczywiście przy dobrym sygnale . Polecam N-ke albo Cyfrę + . Moim zdaniem warto zaopatrzyć się w model z Ambilight . Ja jestem zadowolony z zakupu , nie zawiodłem się na Philipsie .