Jeśli chcesz jeden kabel zlikwidować a tego co zostanie 'podwoić' za pomocą jakiegoś cudrozdzielacza przy samym nBOX'ie to ... Tak se ne da Panocku.paw166 napisał:mam konwenter twin i potem w domu mam tak że jeden idzie na dół w ścianie do c+ a drugi do mnie do pc ale wyjmuje ten kabel z pc i chce teraz podłoczyć tak żeby przez sciane szedł jeden a potem przy nboxie już były spowrotem 2 !!Czy jest to jakoś wykonalne ??
Nie widzę powodu, by miało tak nie być.wiem że może zabrzmi to głupio,ale mam takie pytanie.Czy będzie możliwe nagranie programu na magnetowid po złączu euro z tunera bez twardego dysku.
Macrovision?Mazoku napisał:Nie widzę powodu, by miało tak nie być.wiem że może zabrzmi to głupio,ale mam takie pytanie.Czy będzie możliwe nagranie programu na magnetowid po złączu euro z tunera bez twardego dysku.
Wygląda na to, że antena z pojedynczym konwerterem będzie w promocji za te 60 zł, natomiast za antenę z konwerterem twin będziemy musieli zapłacić normalną cenę detaliczną (60 zł antena, 80 zł LNB twin). Stąd ta różnica.Jak gdzieś widziałem to jednak antena (czasza i konwerter) do tego droższego nboxa będzie kosztowała 140 zł a 60 zł do tego tańszego nboxa - troche duża różnica
Jussi napisał:Widze ze moje pytanie zostalo olaneprzypominam sie:
Czy wiecie cos a propos jakosci filmow sciaganych z VODa? Czy bedzie to SD czy rowniez (a moze tylko HD?)
Czy zna ktos termin drugiej konferencji N dotyczacej wlasnie omowienia i zaprezentowania uslugi VOD?
Pozdrawiam
Mazoku napisał:Wygląda na to, że antena z pojedynczym konwerterem będzie w promocji za te 60 zł, natomiast za antenę z konwerterem twin będziemy musieli zapłacić normalną cenę detaliczną (60 zł antena, 80 zł LNB twin). Stąd ta różnica.
ar2 napisał:No i tutaj jest jedno ale, wg mnie filmy z VOD nie będą dostępne od ręki tylko wybierzesz sobie z listy i będziesz musiał poczekać aż ten film trafi na dysk i dopiero wtedy będzie można odtworzyć ten film w pewnym przedziale czasowym, po którym nie będzie już możliwe jego odtworzenie.
Gie napisał:A jeśli np. mam już antenę i konwerter (zwykły nie twin) to czy też będę miał VOD? Rozumiem że przy twinie automatycznie pobierane byłyby filmy, czy przy singlu będę mógł np. zostawić na noc tuner na jakimś kanale i filmy "zlecą" sobie na HDD?
Ponoć w dekoderach ma być zablokowana możliwość ręcznego dodawania kanałów. Niemniej mają być wgrane parametry ponad 200 kanałów FTA, w tym pewnie HD.Glownie chodzi mi o to czy do nboxa bedzie mozna dodac jakis kanal o parametrach ktore podamy no i czy na satelicie z ktorej bedzie bral sygnal sa jakies inne ogolnodostepne kanaly hd?