Studio Art-BI napisał:Gdzia ja trafiłem? Co za ludzie tu zaglądają? Napisałem "Tłustym drukiem" w cudzysłowiu i z uśmieszkiem a nikt i tak nie zrozumiał aluzji. Posłuchajcie napaleńcy. Tłustym drukiem miało znaczyć bardzo drobniutkim. Teraz jest chyba już jasne. Panowie z ITI boki zrywają jak szybko żeście połknęli ten gryps "Pakiet informacyjny za darmo". Dalej do was nie dociera ze żadna platforma cyfrowa nie ma tak głupiej oferty. Poprostu pakiety są po tyle i tyle jak bierzesz dwa to jest taniej. I to jest przejżyste. Jeżeli w "n" pakiet informacyjny jest za darmo to ja go biorę. Płacę za dekoder i na tym koniec. Jak za darmo to za darmo. Oj dzieci, dzieci. Bawcie się dalej i tak z tego nic nie zrozumiecie bo to się nazywa marketing. Zawsze uważałem działania marketingowe w większości wypadków za śmieszne i niewiarygodne jak reklamy TV, ale widać jest dużo jednak ludzi co to łykają jak pelikany. Przepraszam Pelikany. Żegnam to dziecinne forum.
Trzymamy Cię za słowo. A Twoje aluzje są tak wykwintne, że naprawdę ze świecą szukac znawcę tak specyficznego humoru. ... Tłustym drukiem miało znaczyć bardzo drobniutkim... wow
ps. i poczytaj sobie troszkę słownik ortograficzny, wtedy staniesz się bardziej przejżysty - i przeproś jeszcze przejrzyste młotki.....