Studio Art-BI
New member
Czytam te posty o platformie "n" i aż nie chce mi się wierzyć że wśród dyskutujących nie znalazł się nikt kto napisałby prawdę o tej pseudo ofercie. Szczególnie mi chodzi o ofertę cenową i pakiet podstawowy który niby to jest za darmo. Czy wy jesteście aż tak naiwni. Tam nie ma nic za darmo. Chciałbym poinformować Panów z marketingu ITI że taka oferta mnie obraża, ponieważ traktuje mnie jak półgłówka lub nedorozwiniętego. Proszę mi wyjaśnić co to znaczy że "pakiet informacyjny jest za darmo".
Za darmo tzn. że kupuję n-boxa i oglądam ten pakiet bez rzadnych opłat, a tu co? Żeby otrzymać pakiet darmowy to trzeba kupić co najmniej dwa płatne. Ja na miejscu ITI posunął bym się dalej. Zaproponowałbym wszystkie programy za darmo we wszystkich pakietach temetycznych a płatny tylko 1 Discowery HD , którego cena wynosiłaby 80zł. Tylko ten jeden płatny a reszta jest za darmo.ALE!!! Aby otrzymać te wszystkie za darmo trzeba kupić ten płatny. Nie lepsza oferta? Lepsza. Dla takich jak wy co czytacie i dajecie się tak łatwo wkręcić w tą ofertę "za darmo".
Logiczne i uczciwe byłoby przedstawienie dwóch pakietów które i tak trzeba wziąć np; 2 x 10zł i w tych pakietach są te wszystkie informacyjne. Uczciwie ludziom przedstwić że nic nie jest za darmo. Wychodzi na to samo ale jest poprotu uczciwie przedstawione. A tak to firma liczy na naiwność ludzi którzy ulegną magii słowa "za darmo". Napewno firma ma jeszcze perę innych kruczków które będą zapisane "tłustym drukiem w umowie"
. Tkie przedstawianie oferty świadczy że jest ona cienka i liczy na naiwność ludzi. Obudźcie się panowie i panie. Napewno będą 3 programy w HD ale 2 godz. nadawania na dobę. A następne będą za 5 lat. I oczywiście za inną cenę. Popodpisujecie umowy i nikt wam nie zagwarantuje że będzie więcej programów w HD, a jak będą to nie piszą za ile. A te co mają być nadawane w HD to gwarantuje wam że nie będą w całLogiczne i uczciwe byłoby przedstawienie dwóch pakietów które i tak trzeba wziąć np; 2 x 10zł i w tych pakietach są te wszystkie informacyjne. Uczciwie ludziom przedstwić że nic nie jest za darmo. Wychodzi na to samo ale jest poprotu uczciwie przedstawione. A tak to firma liczy na naiwność ludzi którzy ulegną magii słowa "za darmo". Napewno firma ma jeszcze perę innych kruczków które będą zapisane "tłustym drukiem w umowie"
. Tkie przedstawianie oferty świadczy że jest ona cienka i liczy na naiwność ludzi. Obudźcie się panowie i panie. Napewno będą 3 programy w HD ale 2 godz. nadawania na dobę. A następne będą za 5 lat. I oczywiście za inną cenę. Popodpisujecie umowy i nikt wam nie zagwarantuje że będzie więcej programów w HD, a jak będą to nie piszą za ile. A te co mają być nadawane w HD to gwarantuje wam że nie będą wości w HD tylko kilka pozycji na dobę. Pozdrawiam myślących.
Za darmo tzn. że kupuję n-boxa i oglądam ten pakiet bez rzadnych opłat, a tu co? Żeby otrzymać pakiet darmowy to trzeba kupić co najmniej dwa płatne. Ja na miejscu ITI posunął bym się dalej. Zaproponowałbym wszystkie programy za darmo we wszystkich pakietach temetycznych a płatny tylko 1 Discowery HD , którego cena wynosiłaby 80zł. Tylko ten jeden płatny a reszta jest za darmo.ALE!!! Aby otrzymać te wszystkie za darmo trzeba kupić ten płatny. Nie lepsza oferta? Lepsza. Dla takich jak wy co czytacie i dajecie się tak łatwo wkręcić w tą ofertę "za darmo".
Logiczne i uczciwe byłoby przedstawienie dwóch pakietów które i tak trzeba wziąć np; 2 x 10zł i w tych pakietach są te wszystkie informacyjne. Uczciwie ludziom przedstwić że nic nie jest za darmo. Wychodzi na to samo ale jest poprotu uczciwie przedstawione. A tak to firma liczy na naiwność ludzi którzy ulegną magii słowa "za darmo". Napewno firma ma jeszcze perę innych kruczków które będą zapisane "tłustym drukiem w umowie"