Jak dla mnie N wyglada cudownie. Wkoncu mamy w Polsce HD!!! A to przeslania jak dla mnie calkowicie konkurencje. Rozumiem, ze sa tu ludzie, ktorzy ogladaja czesto tv, bo wiadomo czym sie jest starszym tym wiecej sie tam spedza czasu

Ale tak na powaznie, dla mnie to wspaniala inicjatywa. Przede wszystkim ITI zrobilo to co obiecywalo (a z tym u nas bardzo ciezko) obiecali HD - obietnice spelnili. Jak sami powiedzieli, to dopiero poczatek, to co zdzialali przez 3 miesiace. Jesli chodzi o kanaly filmowe to sadze ze bedzie to cos naprawde dobrego (oby z Sony, ale nawet jesli nie to sadze ze bedzie spoko, byle bez reklam

). Jak dla mnie kanaly sa spoko, rzadko ogladam tv, bo w sumie wiekszosc pozycji ogladam z netu na kompie, ale cenie przede wszystkim Boomerang (sentymentalne kreskowki) i comedy central :krol: juz nie wspominajac o discovery HD, przy ogladaniu, ktorego bedzie kazdemu opadala kopara.
Tak czy siak dzieki N czeka nas boom na HD (kiki i reszta zacieraja pewnie rece

) i bardzo dobrze. Na tle Europy wypadamy swietnie moim zdaniem, bo wyprzedzilismy i tak niektore kraje i to za jaka cene... cene przystepna dla szarego Polaka, a to sie ceni.
Pozdrawiam