Mi ten MKVmerge też od czasu do czasu płata figle, albo brak dźwięku jak u Ciebie ,albo jakieś błędy wywala.
Spróbuj zainstalować starszą wersję programu.
Wiem,że to leczenie syfa za pomocą pudru, ale innych patentów na razie nie znam.
Pozdro
Zrozumiałem,że napęd Ci się kręci......................cofam uszczypliwą uwagę.jasne,
na ekranie jak wczytujesz film masz takie kółko co się kreci, odpal film i sam zobaczysz
Jak mogę powrócić do softu oryginalnego gdy wgrałem alternatywny?
Oficjalny wgrywasz tak samo jak alternatywny. Jak ci go nie wykrywa to zmien w pliku wdtvlive.ver wersje firmaware na wyzsza...
Zrozumiałem,że napęd Ci się kręci......................cofam uszczypliwą uwagę.
Witam. Czy WD TV Live obsługuje już DTS-HD MA na alternatywnym sofcie, czy jednak lepiej zainwestować w Xtreamera PRO.
Mam taki problem że mój WD 2gen, z najnowszym softem ze stronki WD nie czyta audio. Mam dwa filmy w których nie mam dźwięku. Na komputerze dźwięk chodzi tak jak powinien. Co może być tego przyczyną, można temu jakoś zaradzić? Wcześniej myślałem że to wina filmu jednak jest tak na dwóch różnych filmach.
Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Informacja : Digital Theater Systems
ID kodeka : A_DTS
Czas trwania : 1h 44 min.
Rodzaj przepływności : Stała
Przepływność bitów : 1.510 Kb/s
Kanały : 6 kanałów
Rozmieszczenie kanałów : Front: L C R, Side: L R, LFE
Częstotliwość próbkowania : 48,0 KHz
BitDepth/String : 24 bity
Rozmiar strumienia : 1,10 GB (25%)
Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Informacja : Digital Theater Systems
ID kodeka : A_DTS
Czas trwania : 1h 32 min.
Rodzaj przepływności : Stała
Przepływność bitów : 1.510 Kb/s
Kanały : 6 kanałów
Rozmieszczenie kanałów : Front: L C R, Side: L R, LFE
Częstotliwość próbkowania : 48,0 KHz
BitDepth/String : 24 bity
Rozmiar strumienia : 997 MB (22%)
chciałbym uruchomic wd tv live w taki sposób aby mieć dostęp do materiałów które wrzucam z komputera stacjonarnego na i tu dwie opcje:
1. dysk SATA w obudowie Welland ME 747 GK( inne obudowy chyba będa za wolne?) - czy WD połączy się z taką obudowa? lub
2.dysk 2,5 podpięty przez USB do WD przez USB a WD wpięty w LAN - czy taki dysk podpięty przez USB będzie widoczny przez komputer stacjonarny?lub
3. inne rozwiazania zapewniające dobre transfery z dysku na WD( odtwarzanie materiału hd)?
Możecie się wypowiedzieć?