Ja też miałem czarną plamę podczas włączenia jakiegokolwiek filmu (vob, iso, mkv),actchris napisał:Do mnie już dzwonił klient któremu sprzedałem WD2 że po aktulizacji czarna plama i koniec oglądania .... to już druga sztuka ode mnie z firmy która padła przez ten FW .... oj WD dało ciała z tym ...
majkeljot napisał:Pozwolę sobie ponowić pytanie. Czy ten WD potrafi odtwarzać pliki Flac poprzez CUE? Czy jest w ogóle jakiś "tank" to potrafiący? Czy jako odtwarzacz muzyki jest zgodny z gapless?
Przecież jeszcze nie ma oficjalnie udostępnionej (poprawionej) wersji 1.01.12 ...ramski napisał:Jak z aktualiacja, jeszcze czkac czy juz mozna spokojnie updejtowac?
ad. 1 - w oficjalnym fw - nieIrenty napisał:1. czy jest możliwość wyboru polskie menu ????
2. czy można nim sterować za pomocą komputera np. tak jak to jest w XTREAMER.
Wegorz napisał:No nasze doswiadczenia są takie, że wyłączamy indeksację w ogóle i temat zamknięty
U mnie to jest w menu:CUBE_6 napisał:Nie mogę znaleźć opcji wyłączenia indeksacji. Chyba że to kwestia starego firmware, WD dopiero dziś wyjąłem z pudełka, więc nie był aktualizowany.
Kup X'a. Będziesz miał menu w obrazach iso/plikach płyt DVD.marek206 napisał:Wacham sie jeszcze między zakupem Xtreamera...