Szybciej niż tak się nie da => http://www.youtube.com/watch?v=MVIGWFq-Xw4mazawada napisał:Z jaką prędkością (co ile sekund) mogę przeglądać zdjęcia, na przykład 10Mpix?
Ile ważyły fotki i z jakiego źródła odtwarzałeś (sieć/USB)?chato.pl napisał:Szybciej niż tak się nie da ...
Materiał, który jest w formacie 16:9 (np. seriale) wypełnia ekran całkowicie. Natomiast filmy w aspekcie kinowym (2,35:1, 1,85:1 itp) będą miały czarne pasy.ramski napisał:Czy wszystkie materialy video wyswietlane sa panoramicznie (z czarymi pasami gora dol)?
WD'ek nie ma opcji Pan&Scanramski napisał:Co trzeba przestawic zeby wykorzystac caly ekran?
Może pomoże?0kili0 napisał:...Wchodzę w WD w network shares i czasmi widzi mi komputer, czasami nie. Np po wylaczeni wd i włączeniu ponownie nie działa. Używam Windows 7...
Ale ma chyba powiększanie/kadrowanie obrazu, może ta funkcja się tu przyda?chato.pl napisał:...WD'ek nie ma opcji Pan&Scan...
No jest opcja Zoom, ale nadal nie jest to płynne powiększanie (skok co 1.1/1.2/2/4/8 ) więc kol. ramski w ten sposób nie uzyska zadowalającego efektu ....wiatrak napisał:Ale ma chyba powiększanie/kadrowanie obrazu, może ta funkcja się tu przyda?
Inspektore napisał:Witam mi osobiście udało się zainstalowac to nowe firmware. nie wiem czy to fuks czy ślepe szczęście , ale z tego co czytałem to wielu ludzio WD juz nie wstał po tej aktualizacji. Normalnie szok że ta aktualizacja była przez jakiś czas oficjalnie na stronie WD.
chato.pl napisał:No jest opcja Zoom, ale nadal nie jest to płynne powiększanie (skok co 1.1/1.2/2/4/8 ) więc kol. ramski w ten sposób nie uzyska zadowalającego efektu ....
.