robertos80
New member
obecnie mam Mante DVBT05(wczoraj kupilem), ale nie jestem z niej w pełni zadowolny, wiec moze wymienie ...
?
możesz napisać z czego wynika to niezadowolenie z manty? sam zastanawiałem się nad kupnem
obecnie mam Mante DVBT05(wczoraj kupilem), ale nie jestem z niej w pełni zadowolny, wiec moze wymienie ...
?
EDIT: Na stronie jest napisane:
Wyjścia wideo: HDMI i RCA (kompozytowe) - wiec czy przez RCA mozna podlaczyc zestaw glosnikow ?
Glosniki maja swoj wlasny wzmacniacz, wiec czy potrzebne jest cos jeszcze ?A czym to "maleństwo" miałoby napędzić głośniki?
Glosniki maja swoj wlasny wzmacniacz, wiec czy potrzebne jest cos jeszcze ?
witam
od dłuższego czasu używam tego playera ale do tej pory nie zastanawiałem sie nad jedną rzeczą, mianowicie czy jest jakaś różnica (jeśli tak to jaka) w wersji softu na flash i external. Rozumiem że ta wersja external jest wtedy zainstalowana na usb podpiętym do slotu, tak? Jak duży powinien być pen (czy 128mega starczy?) Analogiczną sytuacje mam w tunku sat ipbox 9900hd i tam wersja na usb ma większe możliwości (dodatki) niz wersja flash czy tutaj jest tak samo?
pozdro 4all
Czy plik z napisami musi mieć taką samą co do kropki nazwę co release do odtwarzania.