Zakupiłem te kino domowe dzwięk słaby chociaz za te pieniadze niczego lepszego nie mozna było sie spodziewać po podłączeniu przewodem optycznym dzwięk jest ale nie 5.1 w Dolby Digital jest 5.1 natomiast w dts nie. Wgrałaem najnowszy oficjalny soft poprzednio miałem najnowszy b-rada na sofcie b-rada dzwieku z dts wogule nie miałem wd podpiety pod wejscie optyczne dopiera jak zmieniłem na stereo dzwięk sie pojawił. I tu moje pytanie czy aby był dzwięk 5.1 dts kino domowe musi obsługiwać DTS czy wystarczy że wd tv live obsługuje Dts ,Proste może pytanie ale nia znam się na tych sprawach za bardzo proszę o odpowiedz w internecie przysługuje prawo zwrotu do 10 dni pozostało mi jeszcze 6 dni. Proszę o odpowiedz.jak ma optyka to tak z DTS i DD5.1
(...) I tu moje pytanie czy aby był dzwięk 5.1 dts kino domowe musi obsługiwać DTS czy wystarczy że wd tv live obsługuje Dts ,Proste może pytanie ale nia znam się na tych sprawach za bardzo proszę o odpowiedz w internecie przysługuje prawo zwrotu do 10 dni pozostało mi jeszcze 6 dni. Proszę o odpowiedz.
Osobiście dvd przerabiam na .iso, bo wtedy widzi menu dvd, a muzykę na mp3 (320 kb/s), ale flac to też dobry pomysł.Witam.
Kupiłem niedawno WDTV Live. Mam też sieć lokalną z dyskiem twardym podłączonym do routera. Wszystko ładnie chodzi i mam repozytorium plików. Teraz chciałbym zrobić porządek (udostępnić) swoje płyty CDAudio, VideoCD i DVD. Jak najlepiej to zrobić? Przerobić je na ISO czy lepiej np. przekonwertować muzykę na mp3/flac?
Hej,
Poszukuje odtwarzacza dokladnie takiego jak WD TV Live, tylko ze z analogowym wyjsciem audio. Co polecacie ?
O.. No tak, przeoczylemWD też ma wyjście analogowe tyle że z mini-jack => RCA (tego typu kablem: Jack-3xCinch - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.)