chato.pl napisał:Rzuć nazwę przykładowego release'u, który się na jedynce nie odtwarzał poprawnie (postaram się sprawdzić).
Z tego co pamiętam to np:
Shrek.2001.PL.DUB.1080p.HDTV.x264.mkv
Shrek.2.2004.PLDUB.1080p.HDTV.x264-ESiR.mkv
chato.pl napisał:Rzuć nazwę przykładowego release'u, który się na jedynce nie odtwarzał poprawnie (postaram się sprawdzić).
z USBwiatrak napisał:A czy ta nagrywarka ma swój zasilacz, czy ciągnie prąd z gniazda USB?
jeszcze nie trafiłem, ale okWilczy napisał:Kolego chato.pl, jeśli natrafiłeś na jakiś plik mkv który nie działał, to czy mogłbyś podać ile miał reframes oraz bitrate?
a faktycznie - kiedyś sam się na to naciąłem (kumpel to ma, pożyczę od niego i zdam relację)chrisjan napisał:Z tego co pamiętam to np:
Shrek.2001.PL.DUB.1080p.HDTV.x264.mkv
Shrek.2.2004.PLDUB.1080p.HDTV.x264-ESiR.mkv
Może taka z własnym zasilaniem zatrybi?chato.pl napisał:z USB...
sądzę, że wątpię ... ale dla pewności podpiąłem napęd pod oba porty usb Live'a - w ogóle na to nie zareagował.wiatrak napisał:Może taka z własnym zasilaniem zatrybi?
komputerów - owszem, a w WDTV2 ... grupy roboczej nie ustawiałem (nawet nie widziałem takiej możliwościArtS007 napisał:Ale nazywa się tak samo dla wszystkich, prawda?
ArtS007 napisał:Ale nazywa się tak samo dla wszystkich, prawda?
Z tego, co wiem, alternatywne oprogramowanie umożliwia podłaczenie napędu DVD.
ArtS
Tak więc od poniedziałku na 99% będę już miał w firmieKod towaru: DYSWESHDZ0085
Stan magazynowy: towar w drodze
Przewidywany termin dostawy: 2009-11-21
Nie da się zmienić położenia napisów. Można za to przesunąć sam obraz (góra/dół), więc jeśli film jest panoramiczny (z czarnymi pasami), trochę to pomaga => http://www.hdtv.com.pl/forum/showpost.php?p=433266&postcount=69tetsuo napisał:Mam tylko jeden problem: napisy mozna powiększać zmniejszać, ale czy można coś zrobić żeby były niżej . W tej chwili są mniej więcej na wysokości 2/5 wysokości ekranu.
Zapewne rynkiem docelowym, co ma przełożenie na dołączaną do zasilacza wtyczki elektrycznej czy wersji językowej papierzanej instrukcji.Wilczy napisał:Czy ktoś może mi wyjaśnić czym różnią się od siebie WD'ki Live o kodach producenta:
WDBAAN0000NBK (strona WD)
i
WDBAAP0000NBK-EESN (sklep Proline)??
Zapewne rynkiem docelowym, co ma przełożenie na dołączaną wtyczkę do gniazdka elektrycznego czy wersji językowej papierzanej instrukcji.Wilczy napisał:Czy ktoś może mi wyjaśnić czym różnią się od siebie WD'ki Live o kodach producenta:
WDBAAN0000NBK (strona WD)
i
WDBAAP0000NBK-EESN (sklep Proline)??
chato.pl napisał:Zapewne rynkiem docelowym, co ma przełożenie na dołączaną do zasilacza wtyczki elektrycznej czy wersji językowej papierzanej instrukcji.
Mój model (z Pixmanii) ma oznaczenie WDBAAN0000NB-00