Odpisałem Ci na priva:voles napisał:Mam takie małe pytanie, w opisie WD TV Live HD Media Player jest napisane, że czyta on także format VOB, czy mógłby ktoś potwierdzić, czy nie ma problemu z odtwarzaniem filmów DVD z podpiętego twardego dysku zewnętrznego?
chato.pl napisał:Odpisałem Ci na priva:
---------------------
Nigdy tego nie próbowałem (bo tuż obok WD'ka stoi u mnie odtwarzacz DVD )
. . .
Zrzuciłem jakąś płytę na twardziela.
Niestety, mój WD Live nie radzi z tym sobie. Co prawda wszystkie pliki widzi, identyfikuje nawet domyślną ścieżkę dźwiękową, a licznik pokazuje upływający czas, ale ... nie jest wyświetlany obraz (ekran jest czarny) i w głośnikach nic nie słychać.
.
chato.pl napisał:Odpisałem Ci na priva:
---------------------
Zrzuciłem jakąś płytę na twardziela.
Niestety, mój WD Live nie radzi z tym sobie. Co prawda wszystkie pliki widzi, identyfikuje nawet domyślną ścieżkę dźwiękową, a licznik pokazuje upływający czas, ale ... nie jest wyświetlany obraz (ekran jest czarny) i w głośnikach nic nie słychać.
.
Czy podczas odtwarzania całego filmu, przy przejściach pomiędzy poszczególnymi plikami .VOB wcześniej wybrane ścieżki dźwiękowe i napisów pozostają aktywne, czy odtwarzacz samodzielnie przełącza się na domyślne; czy te przejścia są płynne, czy odtwarzania się mniej lub bardziej zacina w tym momencie? I druga kwestia, czy działa odtwarzanie struktury DVD, folder VIDEO_TS lub plik VIDEO_TS.IFO? Nie pamiętam czy było to już poruszane...tetsuo napisał:...Mam parę zripowanych płyt na dysku sieciowym i czyta bez zająknięcia. Można wybierać ścieżkę dźwiękową i napisy...
luzik33 napisał:Witam!
Oczywiście chcę oglądać jak najwięcej filmów w HD, odtwarzać Muzę itp. Wiem że oba są bardzo podobne.
Mam LCD LE-37A615 Samsunga, głośniki 5.1 bez żadnego wzmacniacza ale na razie mi wystarczą.
Dzięki i pozdrawiam
actchris napisał:ja wybrałem WD dla tego że można go kupić w Polsce i nie trzeba czekać na wysyłkę z zagranicy .. nie mówiąc już o tym że tu mam gwarancję, paragon/fakturę .... teraz xtreamer się rozlicza z gwarancji ale co będzie za dwa lata ?? tego nie wiem ... wiem na pewno że WD będzie w Polsce i będzie bez problemu realizować gwarancie.
voles napisał:@chato.pl: czytałem Twoją wiadomość i dziękuję Ci za nią, ale napisałem to dla ogółu, bo być może komuś chodzą VOBy, skoro pisze, że czyta, to coś musi być nie tak. A kupując to zależy mi też, aby czytał DVD.
Ariva to FergusonSeba_Fan napisał:500zl to drogo to ariva jest duzo tansza