BitTornado
New member
Mam Prosbe, Szukam nieoficjalnego softu do WDTV Gen2 ale nie EDTV LIVE
Ja uzywam od poczatku fw alternatywnego.
Jak uzywasz orginala to moze sie zainteresujesz tym tematem >> Polskie forum WDTV • Zobacz wątek - WDTV Live FW 1.02.21.WDTV.ORG.0.0.1
HOWTO dla paczatkujacych troche juz nieaktualne(ma juz kilka miesiecy) ale podstawy mozna poznac przy zmianie na alt. FW >> Polskie forum WDTV • Zobacz wątek - [HOWTO] WD TV LIVE dla poczatkujacych v2.1.
Z napisami .txt tez mozna cos poradzic >> Polskie forum WDTV • Zobacz wątek - Pobieranie napisow za pomoca WDTV Live z Napiprojekt.
Mam wpięte urządzonko po HDMI do wzmacniacza. Jest zarówno DTS jak TrueHD. Także te formaty których nie dekoduje urządzonko.
witam. Czytam forum ale nie robię się mądrzejszy a wiedza po 30 nie przychodzi łatwo. mam kilka pytań
1.) obecnie mam FW 1.02.21 czy w dalszym ciągu przed instalacją ext-3 potrzebna jest instalacja 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0
2.) nie będę korzystać ze streamingu z PC czy mogę darować sobie edycje net.mounts
pozdrawiam
1. niestety w dalszym ciągu potrzebny jest 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0 2. jeżeli nie będziesz oglądać filmów po wi-fi ,udostępniać zasobów,...itp, to również możesz sobie darować ex-3 i załadować tylko fw.1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0. Polecam :Polskie forum WDTV • Strona główna
W Polsce wprowadzenie Netfixa nie ma żadnego znaczenia podobnie jak niemożność skorzystania z Pandory czyli kiszka.
Plus jest kierowany na rynek w U.S.A. gdzie tylko dziala Netflix.jestem zły na wd że 3 dni po moim zakupie wydał wdlive+ z sigma 8654 który ma macrovision i drm będzię pewnie można podłączyć blureya zewnęrznego i odtwarzać orginały blu-ray poza tym pewnie niedługo oleja aktulizacj wdtvl bez plusa