lousavarese
New member
Miał ktoś jakieś problemy z aktualizacją? Ja poczekam i przejrzę zagraniczne fora jak poszło innym.
To ja pierwszy z problemem po aktualizacji wiesza mi sie podczas oglądania ( Pacific X264 720p ,Visitors X264 720p) jeszcze sprawdzę inne filmy
Za to dodali w koncu cos co powinno byc dostepne od poczatku - regulacje polozenia napisow^^
Ja mam podpięty zestaw CREATIVE INSPIRE 5700 Wyjście optyczne, wyjście cyfrowe, różne opcje ustawień, pilot. Bardzo przyjemny dźwięk. Z wd-kiem współpracuje bardzo dobrze. Sprzęt troszkę leciwy, więc na allegro można wyhaczyć za grosiki. A wygląd nienajgorszy. Sorry za brak linka.
witam, mam pewien problem. WD mam podpięty kablem do routera a laptop łączy się po WiFi.Do WD TV LIVE podłączyłem dysk który widzę na laptopie ale WD nie widzi folderu udostępnionego na komputerze, gdzie jest problem z konfiguracją, zależy mi na oglądaniu w sieci bez podpinania dysku do WD. Z góry thx za pomoc... Internet na WD jest skonfigurowany dobrze, mogę oglądać youtube..
nadmieniam że mam Vista 64 i zauważyłem że WD zakładki media servers i network shares są nie aktywne..