@garabasz
Ale ja właśnie to samo stwierdziłem powyżej. Fonty CE to obowiązek producenta, bo to podstawowa funkcjonalność. Choć jednak jakby się ktoś postarał i wyprzedził oficjalny support byłoby super i gwarantowana byłaby dozgonna wdzięczność tysięcy polskich użytkowników ...
@lo_fi
Na AVS system operacyjny jest opisany jako linuxbased, co potwierdzają jak mi się wydaje wylistowane katalogi plików i binariów oraz korespondencja developerów-amatorów z gościem z supportu WD. Stąd zapewne późniejsze udostępnienie kodu źródłowego na licencji GPL. Choć podobno same biblioteki Sigmy działają i na linuxie i na windzie zależnie od SDK.
Niestety koledzy z AVS uparli się na obsługę sieci, ale jeżeli komuś zależy na zgłębieniu tematu grzebania w systemie operacyjnym to powinien poczytać:
root.unknown.sk/wdtv/wiki
jest tam sporo rzeczy już podane na tacy, jak lista potrzebnych narzędzi i bibliotek, żeby poprawnie edytować a potem skompilować kernel. Oraz lista funkcji, które jednak WD pominął i zostawił sobie, przynajmniej na dziś jest taki stan rzeczy...
Jak ktoś ma doświadczenie to od razu będzie wiedział o co chodzi i czego gdzie szukać.
A co do samego pudełka, to chyba robi się popularne, bo ABC Data pociagneła na magazyn około 300 sztuk. Niestety przy cenie hurtowej 400pln netto (~106$)...
pozdrawiam