Nie sztuczne problemy, tylko fakty! O powidokach nie wspomniałem nawet, bo takowe nie występują... Czy to jest bardzo dobry telewizor... owszem... ale nie kiedy ma pokazać Infinity Black. Nawet przy włączonym oświetleniu widać, że TV jest włączony przy tym 'czarnym". I wcale nie mam tu na myśli diody, która sygnalizuje stan pracy TV. Dzieci owszem zdrowe... Ale jak płacę za "Infinity Black"... który na starcie już nim nie jest, ale mimo godzę się na to... (nie miałem w sumie kasy na KURO), ale też nie spodziewam się, że TV tak drastycznie zmieni parametry już przed pierwszym rokiem użytkowania... Samsung LE40A656, który miał na starcie Panasa podobną czerń teraz zawstydza moją plazmę... Rozumiem, że jednym przeszkadza fakt, że zamiast czarnego mają ciemniejszy odcień szarości a inni mają to zupełnie gdzieś, bo w HD telewizor powala jakością obrazu... I niech mi nikt nie pisze, że problem jest wymyślony i sztuczny... bo też tak sądziłem jeszcze pół roku temu... Zmiana jest zauważalna...
W sumie wpadłem na to, że Panasonic w sumie dał wskazówkę przy zakupie... Infinity Black - Nieskończona Czerń... znaczy, że Panowie z Panasa czegoś nie skończyli... Nieskończona... bo nie występuje... Marketing to sztuka kłamania...