Witam To mój pierwszy post na tym forum chciałem podziękować Wam za ułatwienie życia w szczególności szanownemu koledze RHJG którego ustawienia z pierwszej strony idealnie wpasowały się do LG 620 S.
Dwa , trzy dni chodził na ustawieniach fabrycznych wypróbowałem i zapisałem też ustawienia Metoda 20 punktów IRE. Zauważyłem ustawiając tą metodą na programie Rozmowy w Toku kanału TVN który u mnie jest w rozdzielczości HD że na twarzach osób występują plamy jakby pudru lub innego mazidła.
Mam pytanie w sprawie ustawiania obrazu nie mogę wybrać Poziomu Czerni który jest szary we wszystkich trybach ustawień jakie sprawdzałem natomiast ochrona oczu w niektórych trybach da się ustawić. Czy jest na to sposób, a może w tym modelu tak jest?
Ostatnie pytanie w mojej kablówce dostępne są programy analogowe oraz nieliczne cyfrowe, które się dublują tak jak TVN .
Czy jest możliwość ustawienia ich w kolejności przykładowo kanał 1 -tvp1 (analog) , kanał 2 -tvp2 (analog), kanał 3 -polsat (analog) kanał 4 - TVN (hd cyfrowy ) itd.
W aktualnej chwili wybierając pilotem 4 załącza się program analogowy , w menu wielocyfrowego wybierania pod 4 mam cyfrowe hd oraz analogowy program. Zależy mi żeby przyciskiem plus - minus program wskakiwały kanały , które chcę ustawić w różnej kolejności analogowo cyfrowej .
Jest taka możliwość w modelu 620S ?
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam Michał.