Uncharted 2

k0val

New member
jak dla mnie bomba ,do teraz uncharted I jest dla mnie najlepszą grą w jaką grałem ,a dwójki chyba nic nie przebije ,czekam z niecierpliwością na premierę

Peek

New member
Bez reklam
Ja jedynke mam jeszcze do skończenia, bo kupiłem na tej aukcji co Masta_J, za 39zł, ale dwójką ryje beret!!! To bedzie prawdziwa uczta dla oka, zwłaszcza dla takiego psa na grafikę jak ja.

Chyba można powiedzieć, że to najlepsza graficznie gra, ze wszystkich (żadne tam Crysisy ani Killzony). Ale teraz dopiero widać co potrafi Cell.

Ostatnia edycja:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Nie wywołuj Bambo z lasu :mrgreen:
Filmiki na mnie jakoś specjalnie nie działają ale grafika w samej grze to coś pięknego! :shock:

Pozdrawiam,

mietek099

New member
Niesamowity gameplay... Patrząc na wszystkie filmiki z Uncharted 2 (i nie tylko) naprawdę dziwi mnie to, że ktoś może jeszcze wątpić w moc exclusive'ów na PS3.

fantattoo

Member
Patrząc na tego trailera nasunęło mi się jedno pytanie: Czy śmigłowce potrafią latać tyłem? Nie jestem znawcą lotnictwa dlatego pytam. Prędkość pociągu jest znaczna, a wiszący nad nim śmigłowiec ostrzeliwuje wagony pozostając w stosunku do nich ciągle w tej samej odległości. Może się czepiam, ale jakoś mało realnie to dla mnie wygląda. Gdyby zawisł w powietrzu, a pociąg by pod nim przemykał, to już by wyglądało idealnie.

gadulinho

New member
Bez reklam
Dzięki okresowej zmianie kąta natarcia łopat (sterowanie okresowe), nachyleniu wirnika śmigłowce mogą poruszać się dowolnie w kierunkach przód-tył oraz prawo-lewo ruchem postępowym, tzn. bez wykonywania obrotu względem osi wirnika głównego (kabina pilota jest cały czas zwrócona w tym samym kierunku np. na północ). Pilot wykonuje ten manewr poprzez odpowiednie wychylenie drążka sterowniczego.

Peek

New member
Bez reklam
Na tą grę czekam okropnie, bo może ujrzę razem doskonałe tekstury, świetną grafiką i przede wszystkim Antyaliasing, który jak na razie jest zapowiedizany w Modern Warfare 2.

Peek

New member
Bez reklam
Dla mnie niestety nie, jestem na 11 rozdziale. Moje wrażenia:

Plusy:
- Świetna nawet jak na dzisiaj oprawa (zrówno grafa i audio)
- Co by nie mówić przyjemna i daje dużo frajdy.

Minusy:
- Największa bolączka - jak na grę przygodową ZA DUŻO STRZELANIA.
- Niestety - Liniowość (ciągle mam wrażenie, że siedze w kwadracie z tarczami i wypuszczają na mnie mase przeciwników, bo tak jest tylko zmienia się miejsce)
- Cały czas w jednym miejscu???!!!!!!! Myślałem, że Nate jako podróżnik będzie podróżował po całym świecie, myliłem się, gra toczy się jak na razie na tlyko jednej wyspie.

O wiele większe nadzieje wiąże z dwójką, bo jedynka graficznie jak na tamte czasy malina ale grywalnie 7/10.

PS: Infamous też mam do skończenia.

Do góry