Nie prawda, że tylko Philips.
Philips razem z Google pracują na tym.
Pisaliśmy o tym -update będzie na dniach.
Będzie update do sświąt.
Utrzymując taki stan za 2-3 lata będzie jeszcze większe zadowolenie, po następnych pięciu to już zachwytk:.Ja używam od roku częściowo do grania na ps4. Panel był po zakupie profesjonalnie skalibrowany, co podobno nie jest bez znaczenia, jeśli chodzi o wypalenia. Kwestia ustawień np. kontrastu. Zrobiłem przed chwilą test plansz z kolorami. Czysto jak łza. Jestem bardzo zadowolony z tego TV.
Utrzymując taki stan za 2-3 lata będzie jeszcze większe zadowolenie, po następnych pięciu to już zachwytk:.
Sp@yek - a długo masz już ten telewizor ?
Hej koledzy i koleżanki!
Posiadam model 55oled854, czy nie macie problemu z przesyłaniem dzwieku do amplitunera podczas ogladania Netflix? W ustawieniach mam zaznaczone wielokanałowy (obejscie) / wielokonałowy lecz na moim amplitunerze Denon AVR 1611 pokazuje iż jest to standart Dolby Digital Plus i dzwiek jest strasznie znieksztalcony. Czy jest możliwość aby uzyskać samo Dolby Digital? Po zmianie ustwien na Stereo (nieskompresowany) dzwiek jest ale to rozumiem emulacja amplitunera syganalu stereo do mulitchannel (słaba dynamika). Macie jakieś pomysły jak z tym sobie poradzić?
Mam tak jak napisałeś podłączone. Na moim Onkyo 818 też mam info DD+ ale dźwięk jest OK. Może coś z kablem HDMI?