Hej, poproszę na koczis78@gmail.com
Dziękuję.
SDman, jeżeli oglądałeś Jokera na HBO Go i byłeś zadowolony z jakości to proponuję obejrzeć na Netfix lub Amazon Prime Video. Albo jeszcze lepiej na Blu-Ray. Dlaczego? Bo Jakość na HBO Go jest taka sobie...
Ostatnio patrząc co tam ciekawego włączyłem jeden z moich ulubionych seriali Kompania Braci.
Kurcze patrzę i coś nie tak. Odpaliłem Blu-Ray. No i tutaj jest tak jak być powinno. Czyli bardzo dobra jakość. O dźwięku to już nie będę wspominał.
Nie to żebym krytykował HBO GO, ale nad jakością to oni muszę trochę popracować.
Nie pomyśl, że się czepiam ale może właśnie LG B9 cierpi na słabe skalowanie ?SDman, jeżeli oglądałeś Jokera na HBO Go i byłeś zadowolony z jakości to proponuję obejrzeć na Netfix lub Amazon Prime Video. Albo jeszcze lepiej na Blu-Ray. Dlaczego? Bo Jakość na HBO Go jest taka sobie...
Wiem co to opad szczęki�� jeżeli chodzi o jakość. Tak się właśnie dzieje w przypadku wspomnianego filmu Bliźniak
zwłaszcza w UHD z HDR.
Ale pozostając wkręgu Full HD. Mam porównanie HBO Go z innymi serwisami. I HBO Go ma najsłabszą jakość. Do tego dochodzi też jeszcze dźwięk. Dla mnie bardzo ważny. Tutaj HBO Go też kuleje. Atmos i DTSX robi mega wrażenie.
Generalnie jeżeli ktoś jest zadowolony z tego co ma i ogląda to najważniejsze. Liczy się to co mamy i jest dla nas OK.
UHD jest bez znaczenia jak patrzę z 3,5m na 55" - nie jesteśmy sokołami.Wiem co to opad szczęki�� jeżeli chodzi o jakość. Tak się właśnie dzieje w przypadku wspomnianego filmu Bliźniak zwłaszcza w UHD z HDR...