TV OLED Philips 55OLED804/12 - Recenzja | Test | Opinie

dream4you

New member
CENY - OFERTA

wiem że jak chcesz TV to sobie szukasz ale jak chcesz Philipsa to do KIKI-ego :)

Podaj mi cenę na 65" , jakie masz promocje :) celuje gdzieś na na model 804

Chyba już nie jestem niebieski ;-) ale cenę jak dla starego klienta :) ( niebieskiego )

marcing@jasien.eu

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Oled masz w programie gdzie sam wybierasz ceny.
Nie jesteś już niebieski, więc zaloguj się proszę.
Program wysłałem na maila.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Program wysłałem, ofertę masz dla niebieskich na PW plus pakiet gratisów dodatkowo o wartości 500 zł

waldo007

New member
Philips 804

Witam zamierzam kupić ten telewizor, ale dzisiaj dzwoniłem do philipsa i poinformowano mnie że jeżeli ktoś używa tv przez więcej niż 6 godzin dziennie i wystąpią wypalenia to serwis może odmówić naprawy. Czy ktoś może potwierdzić tą informacją? Bo trochę odechciało mi się tego telewizora

bady48

New member
Cześć wszystkim,
a ja nieco (chyba) z innej beczki...
Czy ktoś korzysta z XBOX One na Philips 65OLED854?
Interesują mnie odczucia w kwestii input lag (w testach podawane są 33 ms, więc dość wysoka wartość przy obecnych telewizorach 2020 AD oscylujących nawet wokół 11 ms.). Gram m.in. w FIFA i fps-y

Pragnę również zakup XBOX Series X (listopad'20) i w tym przypadku również szczególnie interesuje mnie input lag, zwłaszcza że w Phillips nie ma HDMi 2.1.

Jaki zatem telewizor wybrać? A może nową serię 855? Planowałem LG OLED Cx ale po długiej rozmowie z P. Markiem z audiovideo.com.pl zainteresowałem się Phillipsem.

Dziękuję za pomoc.

SDman

Banned
Seria 855 nie ma Hdmi 2.1 -LG CX dla graczy jak najbardziej.
Jednak jakość obrazu i efekt Ambilight lepszy jest na Philipsie.

Ostatnia edycja:

bady48

New member
Tak, wiem że nie ma HDMI 2.1, ale interesuje mnie czy grający na Phillips odczuwa input lag.
Ogólnie chyba wolę TV Phillips (android, DTS), ale właśnie martwi mnie input lag na poziomie 33 ms.

mvladez

New member
Hej mam pytanie do użytkowników tego TV. Mam wrażenie, że jakiś czas temu na Amazon Prime był dostepny HDR w tym TV. Teraz gdy włączam materiał z Prime z HDRem to w ustawieniach obrazu w ogóle nie widzę możliwości zmiany HDR.
Dodatkowo czy można jakoś wyświetlić info o danych dotyczących wyświetlanego w danym momencie obrazu?

@kiki - czy to prawda z tym oglądaniem TV powyżej 6h dziennie i możliwości braku uznania gwarancji w temacie wypalenia? No byłby to dramat bo 6h to żaden wynik przyznam szczerze :/

akustyk

Member
Problem jest również z Netflixem na TV Philips. Od kilku dni strasznie skacze jakość. Całość mam połączone kablami i nic. Pisałem z Netflixem i się przyznali, że coś się zepsuło i nie wiedzą co... i szukają rozwiązania... Uzyskanie bitrate 15.25 na 4K w tej chwili jest praktycznie nie możliwe. :(

Do góry