Zatrzymywał się obraz buczenie w głośnikach później białe logo philipsa, androida i zawiecha zeby uruchomić ponownie tv musiałem odłączyć zasilanie na 15 minut dopiero tv przechodził w stan gotowości. Zawieszał się na wszystkim z antena bez anteny , Netflix ,YouTube , na aktualizacji tez się wieszał . Gdy ja wkoncu zrobiłem aktualizacje dalej się zawieszał . Mam nagrany film na telefonie jak to wyglądało
ja miałem taki przypadek, że podczas oglądania telewizji pojawiało się logo Philips na środku czarnego ekranu, później ładowało się logo androida, później tv wracał normalnie na kanał telewizyjny i za około 30s działo się to samo, ten błąd się zapętlał. u mnie to wystąpiło nie od razu, ale po jednej z aktualizacji (przed oreo). buczenia w głośnikach nie miałem. pomagało wyjęcie karty ci z telewizora. jako że miałem też zewnętrzny dekoder to przełożyłem kartę do dekodera, teraz problem w ogóle nie występuje. serwisant Philipsa stwierdził niekompatybilność modułu ci z telewizorem. jest to częsty przypadek, a Philips nie gwarntuje współpracy swoich telewizorów z kartami ci ani dekoderami. tak to wyglądało, nie wiem dokładnie jaka była przyczyna, ale chyba rzeczywiście karta.
może jeszcze sprawdzę moduł ci innego producenta w tym tv, na razie tego nie zrobiłem.
na twoim miejscu wziałbym jeszcze raz ten sam model i będziesz przynajmniej już wiedział czy to był uszkodzony tv czy jest jakiś problem niekompatybilności. w razie co zwrócisz go. od siebie to tv mogę polecić, chociaż szkoda że nie ma i raczej nie będzie mieć dolby vision. na niektórych materiałach różnica w stosunku do HDR jest widoczna na korzyść DV.