Uruchamiam filmiki z YouTube, które w opisie mają 4K i HDR i nic się nie dzieje.
Telewizor nie obsługuje hdr z youtube ze względu na brak kodeka.
Odpal jakiś film 4k hdr z odtwarzacza i opcja się uaktywni,
Uruchamiam filmiki z YouTube, które w opisie mają 4K i HDR i nic się nie dzieje.
O jakim odtwarzaczu myślisz? Mam tylko klasycznego blu-ray disc playera a pewnie nie o to chodzi.Telewizor nie obsługuje hdr z youtube ze względu na brak kodeka.
O jakim odtwarzaczu myślisz? Mam tylko klasycznego blu-ray disc playera a pewnie nie o to chodzi.
Gdzie się pojawia na ekranie oznaczenie, że program wyświetlany jest w HDR?
Z jakiego źródła (mam zewnętrzny dysk hd lub pendrive) mogę puścić filmik w technologii HDR i skąd go pobrać bo rozumiem, że nie z youtuba.
Telewizor nie obsługuje hdr z youtube ze względu na brak kodeka.
A czy można w jakiś sposób samemu dograć, doinstalować kodek HDR do YouTube?Tak jest to zagwozdka, z tym Google.
Z androida tylko Sony ma hdr na YouTube nawet zewnętrzne urządzenia typu Shield nie mają obsługi HDR z YouTube.
Na szczęście inne tv np Panasonic obsługują HDR na wewnętrznych aplikacjach YouTube.
Możesz pobrać tu
https://4kmedia.org/
Na YouTube też są filmy HDR ale żeby je odtworzyć tv lub zewnętrzny player musi obsługiwać kodek VP9v2.
Pobrałem stamtąd filmik z hdr, odtwarzam z pc przez media player classic lub vlc player i hdr nie ma,
pc podłaczony kablem hdmi 2.0, nie umiem zmusic tego dziada do odtwarzania hdr, który player na pc ma obsługe VP9v2?
Pobrałem stamtąd filmik z hdr, odtwarzam z pc przez media player classic lub vlc player i hdr nie ma,
pc podłaczony kablem hdmi 2.0, nie umiem zmusic tego dziada do odtwarzania hdr, który player na pc ma obsługe VP9v2?
rozumiem ze gtx970 za stara, a taki mi box? amazon i netflix odpadają bo jestem za granicą i nie chce oglądac filmów z jezykiem flamandzkim