Rozumiem, że próbowałeś podłączyć np. słuchawki bezprzewodowe, czy inne rzeczy po bt?Cześć,
W tym modelu TV przez BT podłączysz klawiaturę, myszkę lub gamepada - nic więcej
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rozumiem, że próbowałeś podłączyć np. słuchawki bezprzewodowe, czy inne rzeczy po bt?Cześć,
W tym modelu TV przez BT podłączysz klawiaturę, myszkę lub gamepada - nic więcej
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ja osobiście nie próbowałem jednak temat przewijał się w różnych TV z 2018 roku. W instrukcji do tego modelu jest również informacja o tym, że głośniki i słuchawki przez BT nie są wspierane.Rozumiem, że próbowałeś podłączyć np. słuchawki bezprzewodowe, czy inne rzeczy po bt?
Panowie, pomóżcie proszę bo nie wiem czy kupować 803 czy nie. Czytam fore i oglądam recenzje i najczęściej wymieniane minusy to brak dolby vision, ciemniejszy ekran, wolny android i gorsza gwarancja. Jak jest w rzeczywistości? Czy jesteście z zakupu zadowoleni i nie żałujecie?
Pytam, bo już skłaniałem się ku lG B8 lub C8 ale ciężko już je dostać a są w zbliżonych cenach.
Zakup tv OLED to dla mnie całkiem spory wydatek stąd tak dopytuję. Czy brak Dolby Vision który jest wspierany już przez większość nie będzie za rok, dwa wprawiał nas w kompleksy, że mamy gorszy obraz niż wszyscy?
@kiki cena świetna - muszę jednak kupić na raty 0%.
Zakup tv OLED to dla mnie całkiem spory wydatek stąd tak dopytuję. Czy brak Dolby Vision który jest wspierany już przez większość nie będzie za rok, dwa wprawiał nas w kompleksy, że mamy gorszy obraz niż wszyscy?
@kiki cena świetna - muszę jednak kupić na raty 0%.
803 nigdy niemiał mieć HDR 10+. Co Ty piszesz.czy TV ma juz HDR10+? BO reklamowany byl jako TV z ta funkcja, tyle ze aktualizacji nie bylo w momencie gdy TV sprzedawalem
803 nigdy niemiał mieć HDR 10+. Co Ty piszesz.
Dzień dobry, witam na forum. Jako nowy posiadacz tego TV mam trzy pytania do jego obecnych użytkowników:
- Czy wprowadzono w koncu aktualizacje do HDR10+?
- Czy ktoś słyszał o aktualizacji do Dolby Vision? Skoro jest w nowszych modelach, to w teorii może i 803 mogłoby dostać aktualizacje.
-Czy w końcu działa HDR na Youtube?