Jak uruchomić opcje programistyczne?
Ustawienia Android.
Naciskamy 7 razy Kompilacja
Pojawia się komunikat „teraz jesteś programistą”.
Jak wrócisz do ustawień Androida to pojawiają się opcje programistyczne.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak uruchomić opcje programistyczne?
Powyłączałem właśnie powyżej wskazane punkty (poza aktualizacjami) i jest zdecydowanie lepiej. Jeszcze nie tak płynnie jak można by oczekiwać, ale o niebo lepiej. Na pewno wyłączenie animacji (trzy pozycje gdzie jest X1) pomogło bardzo. Co prawda teraz menu z boku nie wyjeżdża z animacja a pokazuje się, ale jest to lepsze niż klatkowanie jak wcześniej.
Polecam.
Dokładnie. Dziękujemy autorowi za wskazówki.
Dla niebieskich jest specjalna cena i z pakietem gratisów + zestaw Hue/
Powyłączałem właśnie powyżej wskazane punkty (poza aktualizacjami) i jest zdecydowanie lepiej. Jeszcze nie tak płynnie jak można by oczekiwać, ale o niebo lepiej. Na pewno wyłączenie animacji (trzy pozycje gdzie jest X1) pomogło bardzo. Co prawda teraz menu z boku nie wyjeżdża z animacja a pokazuje się, ale jest to lepsze niż klatkowanie jak wcześniej.
Polecam.
Dokładnie. Dziękujemy autorowi za wskazówki.
Dokładnie, dzięki Zbig0. Teraz Android śmiga że hoho.
Pozostaje czekać na Oreo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pytanie do Zbig0 który napisał : " Witam tez jestem nowym wlascicielem tego TV, mi akurat udalo sie go kupic za 5k zl nowke z NeoNetu Wiec cena mega jak za ten TV " Trudno uwierzyć w taką cenę bo ja za 5 tys. też bym kupił a wątpię aby były aż takie promocje
Forza horizon 4 i nowy tomb raider na oledzie. Bać się czy grać i nie myśleć?
Forza horizon 4 i nowy tomb raider na oledzie. Bać się czy grać i nie myśleć?
To lipa Myślałem że kupię za 5 tys. od ręki bo cena 6500 zł to niestety jeszcze za duża kwota za ten TV.
Wg mnie to za krótkie przerwy, przy tak intensywnym graniu.
Powinieneś sięgać po bardzo dobry LCD.
Musio1968 - napisz na PW dostaniesz specjalną ofertę dla niebieskich.
Cześć, często tu nie piszę na forum, ale czasem trzeba.
Pisałem trochę o tym TV na konkurencyjnym forum, ale tam dosyć mocno odbiorcy mnie przejechali i nie weszli w dyskusję.
Wspólnie z 3 znajomych dosyć mocno siedzimy w temacie Audio Video. Każdy ma inny gust (kiedyś pisałem bardzo pozytywnie o Heco których używam, ale niektórzy krytycznie odebrali wybór kolumn) więc każdemu podoba się coś innego. Więc tak, do konkretów. W ostatnich 3 miesiącach przetestowaliśmy ok 10 różnych TV OLED (i dLED). Sprzęt do testowania to Egreat A5 oraz A10, filmy o wysokim bitrate (BR2049, MadMaxRF, MI:6 Fallout, JohnWick2, których bitrate sięgał 90-95Mbps). Jako, że przyszedł czas zmian mojego VT60 na coś nowego, naturalnym zastępcom powinien zostać OLED ze względu na czerń. Więc po bardzo pozytywnym odbiorze FZ800 przez grono ekspertów (i jako, że miałem już 3 Panasy) zamówiłem na promocji (chwilowa obniżka) do RTVEURO TV w celu potwierdzenia jaki jest on dobry i zakupu. Niestety, po podłączeniu Egreat i włączeniu kilku filmów TV bardzo słabo radził sobie z niektórymi scenami (BR2049 cały początek, mocne ścinanie, scena z hangarami bardzo słabo wyszła, TV nie trzymał linii) próbowałem w jakikolwiek sposób go ustawić, ale nic nie pomagało. Jako, że miałem Panasy, to raczej wiedziałem co do czego jest, więc opcja w stylu nie znasz się nie powinna mieć miejsca, bo spędziłem sporo czasu na próbach ustawienia TV odpowiednio. Więc, po nieudanej próbie, pojechaliśmy do dużego miasta na testy kilku innych TV min. LG C8, Sony A1, AF8, Q9FN oraz Philips 803. Moim wielkim zaskoczeniem było, że z tego grona rewelacyjnie poradził sobie jedynie 803. Inne TV miały problem czy to z klatkowaniem czy artefaktami. Natomiast Philips każda scena płynnie, bez SOE. TV został jedynie ustawiony w tryb HDR-Film. W takim razie mam do Was pytanie i proszę o merytoryczną dyskusję. Czy tylko Philips ma na tyle dobry procesor, że on sobie radził z taką ilością obrazu? Dlaczego inne TV się krzaczyły? Dodam, że koniec końców 803 stoi w salonie, bo w mojej ocenie i znajomych - TV świetnie sobie poradził z dużymi materiałami.