Przecież napisałem że te działają. Natomiast nie udało mi się płynnie odtworzyć nic z USB/lanu/wifi, mówię o filmach MKV. Sprawdzałem za pomocą VLC/wbudowanego odtwarzacza/kodi (w nim bawiłem się też buforami i nic to nie dało) nieważne czy film wielkości 30 GB czy 80, różne pliki różne filmy i efekt ten sam. Tnie i już.
Ja polecam jednak ograniczyć procesy w tle do 3. Wtedy Androdid z czasem tak nie muli.
Wkrótce będzie dla wszystkich.
Witam, ostatnio pisałem, że mam bardzo ziarnisty obraz to jednak zależy od źródła możliwe, że po prostu po zmianie z 40 cali LCD jest to bardziej widoczne biorąc pod uwagę wielkość ekranu. Jednak jakość obrazu z kablówki jest kiepska w porównaniu z poprzednim tv in fact nie mam ochoty oglądać kablówki Discovery na Samsungu ueh6400 była super teraz jest kiepsko hmmm. . Tak pozatym z tv jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze ambilight nigdy już nie kupię tv bez tego super bajer. Jakość obrazu przy dobrym sygnale np 4k HDR z netflixa super. Jak dla mnie tv ma super dźwięk + dla mnie android tv dziala super nic się nie tnie ale przyznam że nie korzystam za dużo bo po co.
Przyłączam się do pytaniaKiki kiedy oddadzą oreo dla szerszego grona?
Śledzę kolejne wersje Google ANDROID TV od wielu lat.
I nic ważnego nie wynika w kolejnych wersji.
O ile wiem to zmienia się ekran główny na podobieństwo ostatniej wersji YouTube.
Nic ważnego. Nikt nie pisze z jakich funkcji funkcji ANDROID TV korzysta !
Może wreszcie zlikwiduje Googl aparat foto z tego OS-a ?
Android 8,0 wkrótce do modeli Philipsa 2018.
Android 8,0 wkrótce do modeli Philipsa 2018.