Widzę, że również interesujesz się tymi modelami (tak wnioskuję śledząc również wątek o pfl600
, więc może mógłbyś mi pomóc i wyjaśnić najważniejsze różnice pomiędzy :
55LA691S
55LA740S
55LM760S
Z tego co się zorientowałem to między pierwszym a drugim jedyna różnica to Motion Clarity Index MCI 400Hz i 800Hz. No i oczywiście cena.
Przeglądając specyfikacje na stronach sklepów internetowych nie mam pewności, że są one rzetelne, bo raz nie ma w ogóle jakiejś cechy (funkcji) wymienionej a innym razem jest ona po dwa razy, żeby na ilość wyglądało, że sprzęt jest "full wypas".
Na oficjalnej stronie LG wybierając porównanie tych 3 modeli to poza zdjęciem i nazwą nawet nie ma słowa specyfikacji tego pierwszego. Co się zaś tyczy 2 pozostałych, to nawet nie potrafili zrobić na tyle szablonowego zestawienia funkcji, żeby można od razu wzrokowo porównać, tylko np Pilot Magic Motion w 55LA740S jest w sekcji STEROWANIE i tam jest a w 55LM760S go niby nie ma. No ale później pojawia się sekcja INNE i tu w 55LM760S jest on już obecny. Po prostu tak to wygląda jakby każdą specyfikację sprzętu wklepywał na stronę LG kto inny i sam sobie wymyślał jak co opisać i do jakiego działu wrzucić. Beznadzieja.
Więc jeśli ktoś może w kilku słowach powiedzieć co jest w jednym modelu a czego nie ma w innym, to byłbym wdzięczny, bo sam to się w tym chyba nie połapię.