A tak z ciekawości, masz Express serwis? Ja się zarejestrowałem. Podobno naprawa w 1 dzień lub TV zastępczy. Obym nigdy nie musiał sprawdzać...Tak oczywiście jest gwarancja i super chłopaki z serwisu! mam nadzieję że będzie wszystko ok!
No wreszcie, bo już na początku tego wątku o tym pisałeś, a to było pół roku temu. Grats od 3 tygodniowego posiadacza.Witam,
Dzis zakupilem 40c8000 okularow 3d nie dostalem jutro bede dzwonil do samusnga i sie dowiem kiedy zostal wyprodukowany i czy naleza mi sie okulary, teraz prosilbym uzytkownikow o jakies dobre ustawienia TV, aby wyciagnac z niego jak najwiecej oraz czy na poczatku powinieniem zrobic update software??
Nastepne pytanie jak podlaczam pendrive i chce uzywac jako PVR to pisze, ze mam go najpierw sforamtowac, czy on formatuje calego pena, czy wtedy bede mial okno wyboru ile chce przeznaczyc na nagrania??
Czyzby naprawili blad z odlaczaniem USB o ktorym bylo tu pisane??1. Title
2010 model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
UE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. Description
T-VALDEUC-2002.0
. OSD wrapping of specific languages issue on wireless pop-up window
. To remove the message of ''USB Overload''
. [MHEG] memory leak at iFrame channel (only UK)
. Latvian / Lithuanian OSD error when insert wireless dongle.
czy ten najnowszy soft ma polski jezyk, bo na str samsung.pl pisze tylko english??
Czyzby naprawili blad z odlaczaniem USB o ktorym bylo tu pisane??
Czy z pendrive odczyta mi pliki m2ts?? Bo znalazlem fajna str z zwiastunami samsunga a wlasnie w takim formacie sa dane??
High Definition Trailers (HD) - Demo World
Jak by ktos chcial str
Chodziło mi o opis zmian (4. Description T-VALDEUC-2002.0), a nie o sam plik, który jest ok.nie wiem u mnie pisze 2004:
All OS T-VALDEUC-2004.0 Upgrade File(USB type) 20 Oct, 2010 98.86 ENGLISH
Witam,
Dzis zakupilem 40c8000 okularow 3d nie dostalem jutro bede dzwonil do samusnga i sie dowiem kiedy zostal wyprodukowany i czy naleza mi sie okulary, teraz prosilbym uzytkownikow o jakies dobre ustawienia TV, aby wyciagnac z niego jak najwiecej oraz czy na poczatku powinieniem zrobic update software??
Ile dales za ten TV ?