saper_1981
New member
TO samo mi wyswietla i dlatego to chyba cos nie dziala, na tej str tez pisze, ze pendrive mu nie dzialal tylko dysk, a podlaczasz pod HDD czy pod drugi port?
Ja podlaczylem pod HDD
TO samo mi wyswietla i dlatego to chyba cos nie dziala, na tej str tez pisze, ze pendrive mu nie dzialal tylko dysk, a podlaczasz pod HDD czy pod drugi port?
Z twojego testu jest czarno na bialym napisane ze nagrywanie jest mozliwe z trzech opcji antena, kabel i satelita. To dlaczego u mnie nie dziala, hmmm.
Pokombinuje i dam znac.
pzdr
i znowu mamy nowy firmware! 3001- ciekawe co oni tak poprawiaja?
powtarzam pytanie :
czy komuś z Was udało się upgradeować soft w menu "online"? jest już nowa wersja a mi się wyświetla wciąż że nie ma nowszego niż mam wgrane
Niestety tv nie czyta polskiej czcionki gdy odtw filmy z usb
Jest na to jakies rozwiazanie?
co do 3D Jak radzi sobie ten tv w trybie 2D>3D czy jakosc jest OK czy tylko ok
Pytam bo nie wiem czy kupic okulary czy nie
tak jest tylko nie moge go wgrac po usb bo pokazuje ze nie ma nowszego na pendrive. Poprzednie bez problemu szły włacznie z feralnym 3001. W opisie tego 3006 i tak pisze ze to 3001 tylko cos chyba extra dodali ale to juz nie dla tych co wgrali ten feralny.
Ja mam juz dosc nowych i jak tylko zdazy sie jakis ktory bedzie do zaakceptowania to pozniej juz nie bede aktualizował wiecej.
tak jest tylko nie moge go wgrac po usb bo pokazuje ze nie ma nowszego na pendrive. Poprzednie bez problemu szły włacznie z feralnym 3001. W opisie tego 3006 i tak pisze ze to 3001 tylko cos chyba extra dodali ale to juz nie dla tych co wgrali ten feralny.
Ja mam juz dosc nowych i jak tylko zdazy sie jakis ktory bedzie do zaakceptowania to pozniej juz nie bede aktualizował wiecej.
Wydaje sie ze masz racje. Przez chwile mydlałem ze stary to 3000.1 a nie 3001 wiec jezeli nowy ma numer nizszy numer to sie nie wgra w tv. Stary jest feralny bo resetuje jak w opcjach 3d probuje zmieniac opcje ustawien a uruchomienie2d do 3d jest nie aktywne zreszta przestałem juz w tym grzebac bo mysle ze wiecej jest zjechane w opcjach 3d.po pierwsze nie mozesz wgrac bo ten nowy ma oznaczenie wczesniejsze niz ten stary
stary to : 3001.1
nowy to : 3000.6
wiec dla TV probujesz wgrac starszy soft niz masz wgrany - chyba przez menu serwisowe mozna zrobic downgrade softu ?
dlaczego tak zrobili to nie wiem, zreszta starszy "waży" wiecej niz ten nowy
po drugie dlaczego piszesz o tym 3001.1 ze jest feralny?
Wydaje sie ze masz racje. Przez chwile mydlałem ze stary to 3000.1 a nie 3001 wiec jezeli nowy ma numer nizszy numer to sie nie wgra w tv. Stary jest feralny bo resetuje jak w opcjach 3d probuje zmieniac opcje ustawien a uruchomienie2d do 3d jest nie aktywne zreszta przestałem juz w tym grzebac bo mysle ze wiecej jest zjechane w opcjach 3d.
Zebym nie był złym prorokiem ale słyszałem ze sa softy po wgraniu ktorych juz nigdy nowszego nie wgrasz. Czasami ludzie pisza o takich przypadkach. Zdarzaja sie po wgraniu takich własnie feralnych.