Trochę jest zawiła twoja argumentacja co do minimalizacji kosztów,masz pendriva 64GB za ok.400zł. z którym masz problemy w TV
Przepraszam , piszę o MAGNUM kupionym w lombardzie za 120 zł a u mnie
na starym "Philipsie" działa bez zarzutu natomiast nie wiem , czy nadaje się do Pvr na tym Samsungu
,a nie stać cię na dysk zew.co najmniej 500GB w cenie ok.200zł który nie powoduje problemów a ilość nagranego materiału jest o niebo większa
.
Tylko taki dysk jest o wiele mniej poręczny od flasha i jeszcze kolejny kabelek na dodatek.
A pendrivy są już również większe i tylko trzeba cierpliwie czekać na dogodną okazję...nawet
kilka miesięcy. Do tego C 8000 przymierzam się też od ponad ...pół roku !!!
Koledzy starają się odpowiedzieć ci na pytania/ patrz kolega "slimak"/ , a ty jesteś wciąż nie zaspokojony
Niestety na te pytania nie mam odpowiedzi , a poczytałem sporo o .mkv w wersji multi-audio
o napisach .txt ich pozycjonowaniu i wielkości czcionki , ale....nikt nie zajął jednoznacznego
stanowiska , o kodeku x264 a mam tu ponad 300 pozycji...kompletna cisza !?!
,jest gdzieś granica zajmowania innych swoim problemem
Dla mnie taką granicą jest ludzka życzliwość i zwykła chęć do sprawdzenia na swoim
sprzęcie , czy jest tak czy inaczej...naturalnie na tyle i ile czas pozwala i są
realne możliwości .
Ja dokonując zakupu elektroniki w pierwszej kolejności patrzę na zasoby finansowe-od kilku
lat wyjątkowo mizerne a następnie na możliwości maksymalizacji uzysku z urządzenia , które
zamierzam nabyć , aby spełniało jak najwięcej moich kryteriów pod względem uniwersalności
wykorzystania w okresie najbliższych 2 lat , bo później w dzisiejszych czasach ma charakter
gadżetu "retro" , żeby nie powiedzieć mało elegancko "elektronicznego złomu"!!!!
Nie ma sprawy , ale szkoda , ze nie spróbowałeś dopowiedzieć trochę w moich zapytaniach
a skoncentrowałeś się bardziej na moich intencjach i przesłankach postępowania , nie znając moich osobistych motywacji i najistotniejszych potrzeb w tej konkretnej sytuacji.
Mam nadzieję , że jak przejdę do spraw związanych Wi-Fi dongle oraz możliwościami
internetowymi , będę mógł poprosić o efektywniejszą aktywność i konkretność
wypowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie również !!!