Witam. Ponawiam pytanko:
Czy można sprawdzić czas działania danego TV gdzieś w opcjach?? Pytam żeby przypadkiem nie kupić TV z ekspozycji który działał już nie wiadomo ile.
Witam forum,
Właśnie zakupiłem model 55 cali serii 8k, 3D powala (Avatar poprosyu WYMIATA!!!). Jednak jest też łyżka dziegciu ... nie widzi dysków 2 TB (jak mój Seagate)
Smołek nie siej juz popeliny jak taki PM samsunga jestes to kup mi w Electro world 46 cali za 6500 w Warszawie... Moze czas chwycic za telefon... a przynajmniej dokladnie przegladać strony sklepów...
mam takie pytanko
z czego odpalasz Avatara 3D z bluraya???
ja sciagnąłem film potwory kontra obcy 3d zapisałem na pendrivie i odpaliłem w tv ale ten obraz już na starcie jest 3d ( czerwone i niebieskie linie) jak włączę tryb 3d i okularki efektu nie widac.
Co do dysków sformatuj je w systemie NTFS albo FAT 32.
Mozesz użyć przejsciówki usb-hdmi i podłaczyc i wykryć jako HDMI
albo bezposrednio usb-usb i odpalić z opcji media.
PS przejścówka USB HDMI dobre sobie lae nie bądzmy ignorantami technicznymi
Ja sie niczego po MM nie spodziewałem tak jest i tak będzie max najnizsze ceny w promocjach takich jak MM i inne markety to najnizsze ceny bez promocji z ceneo. Uswiadomcie sobie panowie ze sprzet elektronicny to nie marże na poziomie kilkudziesiięciu procent tzn tak 100% marzy moze soue rypnac MM na żelazku czy innym dorbnym sprzecie drogi towar to głodowe marze Co tu siepodziewac po sklepie ktory musi utrzymowac tak wielkie sklepowe molochy... Takie duze sklepy internetowe jak electro czy agito jadą na marzach czesto nizszych niz 5%
MM czasami tez sprzedaje cos tanio np pisze do Was z lapka Lenovo Był najtanszy na rynku na dzien zakupu
Tu koledzy pisza o 3D z internetu jak to wyglada? to chyba musi byc kopia 1 do 1 a i tak mi sie wydaje ze to musi isc przez HDMI i to te 1.4 i innego sygnalu tv nie przyjmie i nie uruchomi tego kodeka 3d. A jakies tam mkv czy inne divx to nie ta bajka nie ta ilosc danych wiec o takich numerach mozna zapomniec
PS przejścówka USB HDMI dobre sobie lae nie bądzmy ignorantami technicznymi
sfw ale o czym piszesz w temacie awatara? Działa ten materiał 3d z okularami? jak to puszcasz? czy moze masz "jeża" od zwylkego 2d w 1080p?
sfw a sorry to juz kumam jeszcze nie siedze w technice 3d... Musze się chyba podszkolić Czyli tak sobie poradzili z podwójną liczbą klatek wsadzili 2 klatki w jedną Ciężar mnijeszy ale coś za coś dla Wideofilów mała lipa 1920 dzielimy na połowe Te side by side chyba najlepsze zastosowanie będzie miało w telewizji 3d nadawcy HD w łatwy sposób będą mogli przejść na akceptowalne jakościowo 3d.
W jakim formacie pliku masz ten film? Czy dekodowanie side by side obejmie odpowiednio spreparowane formaty typu MKV?
W sprawie cen c8000 Dziś dzwoniłem do media expert nic takiego nie ma jak 46 cali za 6500 (przynajmniej w mojej okolicy)
sfw a sorry to juz kumam jeszcze nie siedze w technice 3d... Musze się chyba podszkolić Czyli tak sobie poradzili z podwójną liczbą klatek wsadzili 2 klatki w jedną Ciężar mnijeszy ale coś za coś dla Wideofilów mała lipa 1920 dzielimy na połowe Te side by side chyba najlepsze zastosowanie będzie miało w telewizji 3d nadawcy HD w łatwy sposób będą mogli przejść na akceptowalne jakościowo 3d.
W jakim formacie pliku masz ten film? Czy dekodowanie side by side obejmie odpowiednio spreparowane formaty typu MKV?
W sprawie cen c8000 Dziś dzwoniłem do media expert nic takiego nie ma jak 46 cali za 6500 (przynajmniej w mojej okolicy)