Niestety Philips PW9551/12 ma bledy w oprogramowaniu, nie dziala z n-box w trybie HDMI a wylacznie DVI+HDCP, co gorsza tryb 576p jest skopany (zamienione linie?), poza tym wyklada sie na ruchu (problemy z przetwarzaniem ruchomych obszarow - ostatnio ogladalem sobie na nim kilak rzeczy i w dolnej czesci ekranu wyglada to tak jakby obraz nie zdazyl sie odrysowac - zamrozenie - gorna czesc pracuje normalnie - szczegolnie dokuczliwe jest to gdy zrobimy zoom - nie ma znaczenia jaka rozdzielczosc - uszkodzone sa i 1080i i 720p - testowalem to wylacznie po zlaczu HDMI).Emhabe napisał:A to ciekawa sprawa, bo raz, po aktualizacji softu bodajże 26.10 mój telewizorek poszedł po HDMI bez problemu, pamietam bo oglądałem wtedy wieczorem Władcę Pierścieni II na TVN, nawet w trakcie oglądania bawiłem się przełaczając pomiędzy component a HDMI (zauważalnie dla mnie lepszy obraz choć dotyczyło to w zasadzie soczystości i głębi kolorów). Potem tą cudowną właściwość utracił, w tej chwili jak przełączę na HDMI idzie sam dzwięk, ale przyznam że nie próbowałem rozwiązać tego problemu przez ponowne ustawianie rozdzielczości na nboksie. W każdym razie w kontekście tego co piszesz ciekawa i tajemnicza sprawa...
Kupiłem taki sam tv ale u mnie HDMI nie działaPiotrasGr napisał:Samsung 40M61B, wszystko OK w każdym trybie n-boxa.
adamo_ napisał:
Tak działa,chociaż przy podłączonym HDMI wydaje mi się,że obraz jest za mgłą tzn.rozmyty,osobiscie mam podłaczony po componencie - obraz, dodatkowo dzwiek przez czincziti napisał:A czy telewizor Samsung LE 32R71 B dziala bez problemu ?? Prosze o opinie