Ja również mam pakiet Canal+ również jestem tym załamany. Teraz żeby oglądać sport trzeba by wykupić ze 3 platformy. Przecież to jest jakaś paranoja. Tak samo jak ceny pakietów C+ (teraz wprowadzono 3 różne pakiety pakietu... (sic) C+, więc nie wiadomo, które akurat kanały będą w Multimedii. Dodajmy do tego, że zniknie sportklub, czyli brak tenisa ligi belgijskiej, argentyńskiej. Nikt nie potrafi zrozumieć, że ludzie kupują dekodery by oglądać sport ? Jeszcze jedna refleksja to taka - gdy instalowałem Multimedie u siebie to w cyfrowej jakości miałem mnóstwo sportu, dokupując Canal+ oglądałem wszystkie ligi włącznie z argentyńską, amerykańską, pucharami europejskimi. Od jakiegoś czasu co chwila dowiaduję się, że jakiś kanał zakończył nadawanie, będzie zlikwidowany, przeniesiony. Nawet gdybym chciał platformę zmienić na powiedzmy NC+ to z takimi stawkami za pakiety mogę raczej o tym zapomnieć, skoro pakiet Canal+ ma kosztować tyle ile obecnie kosztuje mnie 90 kilka kanałów w pakiecie Multimedia do tego Canal+ za 29 zł. idzie jakoś przeboleć bo razem z netem mam fakture na poziomie 120 zł. Teraz wydaje się, że canal+ będzie zbędnym pakietem. Tak właśnie wygląda w Polsce rozwój technologiczny, najpierw DVB-T skok to ogromny ? Tyle tylko, że jakość tego przedsięwzięcia pozostawia dużo do życzenia, bo jakość odbioru i częstość zacięć zależy od pory dnia czy usytuowania domu, teraz NC+, która miała być rozwojem, a jest znacznym podniesieniem kosztów i brakiem możliwości korzystania z telewizora dla wielu, bo kto będzie mógł pozwolić sobie na takie stawki abonamentu - tylko ci najbogatsi. Co do pakietu canal+ w Multimedia w Warszawie dawno wszystko wiadomo tylko nie ujawnia się nam tej informacji. Jak czytałem na innych forach to zmiany pakietyzacji wchodzą z dniem 5 kwietnia i wyłącznie dlatego, że wchodzi NC+ Znika w przypadku Multimedia 5 czy 6 kanałów z głównego pakietu (będzie coś dorzucone) i zmiana pakietu C+.