TV HD w polskiej TK Multimedia

przemo73

New member
Bez reklam
Ja mam zamiar zaskoczyć MM jak zima drogowców.
Umowę mam do końca marca 2013. Pakiet Cyfrowy Komfort z Canal+, Sport HD i pakiet Kids. Do tego Net 6/12Mb i telefon za 3 zeta, chyba minimalny. Jestem u nich już ponad 10 lat. Generalnie nie płacę dużo bo za to wszystko 115 pln.
Jednak w grudniu idę do nich i z partyzanta składam rezygnację. Muszę w grudniu bo mam trzy miechy wypowiedzenia. Ciekawe czy będą mieli zamiar powalczyć o mnie.

Alundro

New member
Witam. Miałem małe problemy z odbiorem niektórych kanałów z DTV we wtorek i czwartek ( dotyczy TVP 1 oraz 2 w wersji HD oraz Polonia 1 i HBO HD ). Wyświetlał się napis Brak sygnału. 1 i 2 w wersji cyfrowej działały normalnie. Stąd moje pytanie czy mieliście podobne problemy czy też dotyczą Łodzi lub tylko mnie. Byłbym wdzięczny za odp. Pozdrawiam.

_szymar_

New member
Witam.
Jestem klientem Multimediów od ponad 3 lat i szukam sposobu żeby obniżyć sobie koszty. Płacę prawie 145 pln za tv cyfrową w pakiecie komfort, pakiet canal+ i internet 12mb. Dzwoniłem i odwiedziłem biuro i wg nich nie da się nic zrobić, ale podobnie miałem w kwietniu tego roku i jakoś się dało na odstępstwo. Netu szybszego mi nie założą bo mam w bloku tylko takie łącze. Pani z infolinii poradziła żebym przyszedł w styczniu bo będzie bliżej końca umowy to może coś mi zmienią.
Dziwna firma. Chcę przedłużyć umowę, zostać ich klientem, a im średnio zależy. Czy naprawdę trzeba ich straszyć wypowiedzeniem?

PS. Czy to moje wrażenie tylko czy jakoś obrazu na tvp 1 i 2 HD jakby siadła?

Kleofas11

Active member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
W firmie Multimedia "stary" klient to.... nie chcę używać brzydkich słów. Powiem tak na takim kliencie im nie zależy.
I nawet "straszenie" wypowiedzeniem nic nie daje. Ja także chciałem być dalej klientem tej firmy, ale mnie nie chcą, trudno.

brodacz
To super są te ceny w stolicy, nie to co "na prowincji"....
he he

Ostatnia edycja:

brodacz

Active member
Bez reklam
Gdybym wam powiedział, musielibyście zginąć ;-) Najważniejsze jest to, że o nowościach w kablówkach wiem na 2-3 dni przed mediami... Jeśli nie wejdzie dziś to najdalej w poniedziałek. Problem w tym, że zastąpi Sport Klub (511,25). Jak dla mnie zmiana pozytywna.

Ostatnia edycja:

thommy18

New member
Chyba żaden nie ma aktywnego. Na pewno MMP-5800C nie ma aktywnego. MMP-5800C z opcją nagrywania też nie ma, nie wiem jak dekodery do IPTV, bo z tym nie miałem styczności. Z tego co mi wiadomo dekoderów PACE jest kilka sztuk na całą Polskę, więc też nie wiem jak to wygląda w przypadku PACE. Co do nowych kanałów - żadnych nie mam. Odbieram cyfrową MM w Szczecinie wczoraj chodziło TV6 przez kilka godzin potem kanał zniknął. ATV ani ES 2 nie pokazał się wcale.

Kristop

New member
Gdybym wam powiedział, musielibyście zginąć ;-) Najważniejsze jest to, że o nowościach w kablówkach wiem na 2-3 dni przed mediami... Jeśli nie wejdzie dziś to najdalej w poniedziałek. Problem w tym, że zastąpi Sport Klub (511,25). Jak dla mnie zmiana pozytywna.

Niestety musiałeś coś źle usłyszeć :)
Eurosport 2 pojawił się ale tylko w analogu i tylko w Warszawie (potwierdzona informacja od kolegi z Warszawki) w miejsce SportKlub, właśnie na tej częstotliwości co podałeś 511,25.

Żaden nie posiada aktywnego złącza USB w sensie takim, że dekoder i tak nic nie wykryje jak podłączy się do niego np. pena.
W tej sieci co została kupiona Stream mają takie dekodery, że można podłączyć pena ale pewnie w ciągu jakiegoś tam czasu wymienią im wszystkim ten sprzęt na dekodery od ADB.
Co do dekoderów PACE to jednak nie zostaną wprowadzone do oferty.

Ostatnia edycja:
Do góry