Ciekawe co testują na kanałach 109 i 110.
Walkę Adamka PPV
Jeżeli ktoś ma zamiar oglądać mecz to niech się nie śpieszy z PPV...
El. MŚ: mecz Polaków jednak w TVP, nie będzie PPV? - Onet Sport
Niech się MULTIMEDIA wypcha swoimi płatnymi opcjami oglądania transmisji. Dosyć , że płace za DTV + Internet 2 Mb/s 120 zł i zanosi sie na to ze teraz musiałbym płacić jeszcze więcej będą zachęcać do ponoszenia dodatkowych kosztów.
A co MM do opłat ppv? Sportfive ustaliło taką cenę i tyle. Jak chcesz oglądać, to płać, jak nie to nie. Ja na pewno nie zapłacę ani grosza.
Bylem w BOK. Tak jak napisał kolega Kleofas11 nowe pakiety niedostępne dla "starych" abonentów.
Z uwagi na to, że nie mam usług w jednym pakiecie (TV analog, cyfra i internet w rożnych terminach - tak to wyszło niestety w życiu) chciałem to wszystko jakoś uporządkować i przedłużyć umowę - jeżeli trzeba płacąc więcej oczywiście za dobry cenowo pakiet - teraz płacę około 150zł... Nie ma takiej opcji!
Jednakże gdybym został przy tym co mam to oczywiście wtedy mogę i umowa na dwa lata za pakiet od 01 września. Ale to kiepski byłby dla mnie interes dlatego na początek złożyłem rezygnację z DTV plus pakiety premium.
Zobaczymy co z tego wyniknie. Jeżeli nie będzie odzewu ze strony MM to zrezygnuję także z TV analogowej i internetu - mam na szczęście alternatywę....