Dokładnie tak jest, z innym sprzętem również, to nie jest telefon komórkowy który zakupujesz na własność od operatora, ten sprzęt jest dawany na okres umowy i jest własnością MM.Duża część dekoderów była już wcześniej używana. Jeżeli ktoś oddaje dekoder to jest on czyszczony, sprawdzany, ponownie pakowany i dawany kolejnemu użytkownikowi.
Niestety niema takiej możliwości.... inny system kodowania...Witam wiem że pewnie nie raz już to było poruszane ale nie chce mi się wertować tylu stron tematu.Czy istnieje jakaś możliwość odbierania
" Cyfrowego Komfortu " bez ich śmiesznego dekodera domyślam się zę sygnał jest napewno w pewnien sposób zakodowany
ale moze np za pomocą spreparowanej karty CI w slocie w TV oczywiście wszystko w Tvz wbudowanym dekoderem MPEG 4
Ok dzięki za odpNiestety niema takiej możliwości.... inny system kodowania...
Na dekoderach adb 3830 działa głośność po hdmi. Ale wydaje mi się że jest gorszy obraz w stosunku do poprzednich dekoderów.
Z internetem rzeczywiście były jaja. W Gdyni również nie chodziły wszystkie strony. Myślałem że antywirus lub router coś blokują )) A to multimedia "cenzurowała" stronki
I to już kilka dni.Wiesz może czy multimedia coś kombinuje czy to raczej wina tvp?