Na razie można tylko gdybać
według pozycji na których są testy można tylko przypuszczać że będzie jakiś dla dzieci, dokumentalny, muzyczne i ogólny. Ale co tutaj się podniecać hehe jak przyszłość to kanały HD a w MM ich jak na lekarstwo
U mnie nie ma żadnych testów....
A jak tam Twoje zdjęcia te które obiecałeś dawno temu zamieścić? No chyba, że je przegapiłem?!
nie mam czasu, znajdę chwilę to się pojawią![]()
jeszcze będzie beka jak dziś nie dodadzą tych dwóch obiecanych![]()
Jak inne media pisza to musza miec informacje z samego zrodla czyli pewnie od rzecznika prasowego MM inaczej by nie podawali. Mialo byc 16 Rebel TV i Kino Polska Muzyka i powinni udostepnic i tyle. MM na swojej stronie zazwyczaj to pisza tylko o zyskach i skupach akcji tak wiec akurat brak informacji takich jak nowosci programowe to mnie nie dziwi.
W Szczecinie również ani śladu jakichkolwiek testów a tym bardziej udostępnionych kanałów.Ja w Stargardzie Szczecińskim , jak sama nazwa wskazuje blisko Szczecina do dziś nie mam nawet żadnych testów......zapewne będzie jak z Polsat Sport HD co niektórzy mieli od początku stycznia a u nas od 1 marca ^^ dobrze że jeszcze tylko dwa i pół miesiąca i telewizja od nich wypad![]()
Ja w Stargardzie Szczecińskim , jak sama nazwa wskazuje blisko Szczecina do dziś nie mam nawet żadnych testów......zapewne będzie jak z Polsat Sport HD co niektórzy mieli od początku stycznia a u nas od 1 marca ^^ dobrze że jeszcze tylko dwa i pół miesiąca i telewizja od nich wypad![]()