maciekalisz
New member
I czy teraz panowie wierzycie mi z ES - jak mówie że będzie to bedzie.
EU2 nie bedzie..... niestety
EU2 nie bedzie..... niestety
Tez o tym slyszalem, ale jakiegos potwierdzenia nie mam.Ted1 napisał:PS. Słyszałem opinię (nieoficjalną oczywiście, od znajomego dystrybutora Cyfrowego Polsatu), że z platformy tej mogą wypaść wkrótce kanały grupy TVN. Może coś wiecie o tym? Bo jako kibicowi siatkówki pozostała mi tylko ta droga - Cyfrowy Polsat...
Snakeee napisał:U mnie wszystko cacy od zmiany modulacji nic sie nie dzieje. Dodam ze jak mialem remont mieszkania to sobie sam instalacje nowa polozylem ...
...Teraz wyszlo szydlo z worka po tej zmianie modulacji, jaka kto ma instalacje Przy tej modulacji jak juz ktos pisal wyzej, sygnal jest podatny na zaklocenia, instalacja musi byc ideal
No ale co maja poprawiac u siebie jak przykladowo sasiad ma odbior ok a u Ciebie sa stopklatki? Ja mowie o takiej wlasnie sytuacji, wiadome jest, ze jak dotyczy to calego bloku albo ulicy to beda sprawdzac sygnal na urzadzeniu, ktore odpowiada za ten rejon. Zrobilem dzisiaj test, wcisnalem taki stary rozgaleznik (robie porzadki swiateczne ) przed dekoder, o kurde az bylem zszokowany, na czesci kanalow od razu blad techniczny brak sygnalu na innych zanikal obraz, rozgaleznik polecial do kosza . Mam tez inny rozgaleznik Telmora, podlaczylem go zeby oslabic sygnal ale widac ze ma bardzo male tlumienie, zadnej roznicy nie bylo w odbiorze DTVTOMGDY napisał:Czy to oznacza, że potrzebna jest weryfikacja przez operatora jakości naszych domowych sieci ?? może to jednak MM u siebie coś poprawi bo nie sądze aby odwiedzili wszystkich abonentów celem poprawy i sprawdzenia domowej infrastruktury
masloww napisał:tak się wzburzyłem brakiem ES2 że nie dostrzegłem że również Sportklub też będzie połowiczny; pisze się tylko o Sportklub+ a samego Sportklubu też będzie brakować; nie we wszystkich miejscowościach jest on w analogu, we Wrocku go nima;
nie kumam sposobu myślenia posrańców z MM; jak już tworzą osobny pakiet sport to jaki jest problem władować brakujące kanały i większą kasę żądać za niego, to przecież to tylko dodatkowy zarobek a kibic i tak zapłaci a tak tylko znów wkur... ludzi
masloww napisał:od tego jest lista kanałów użytkownika aby każdy mógł sobie poukładać kanały wg swoich preferencji
pattro napisał:tam ręka rękę myje.... tam ktoś nieźle kręci ... a kasa leci .... przemyślana polityka firmy ale oczywiście my tracimy na tym najbardziej ( brak dobrych kanałów, słaba jakość itp itp ). I wgl za przeproszeniem co to za debil wymyślił taki układ kanałów ? czemu nie może być normalnie od 1 do 60 np a jak coś nowego dochodzi ( co zdarza się rzadko więc mały problem )to tylko kanały poprzesuwać ? ależ nie !!! W MM musi być od 1 do 600 ! :fool: :fool: :fool:
Snakeee napisał:Ja mam tak samo, mam wlasna liste uzytkownika i jak wlaczam dekoder to ona jest aktywna, nie wiem o co Tobie chodzi pattro:hmm: