Sieć w DTV chodzi na innej częstotliwości niż internet. U mnie monter chwilę się męczył z DTV bo właśnie zapomniał zmienić i DTV nie chodziło jak trza. Na modemie od DTV chyba nie ma dojścia do internetu.pattro napisał:aa ja tera z innej beczki jak wyciągnąc neta z tego modemu od DTV zeby miec neta w dekoderze N ? bo niby pozmienialem kable ze ten bialy z gniazdka dtv podmienilem na bialy z internetem i nic nie działa jakiś inny sposób ?
stanks napisał:Zobaczyć po kilku latach ponownie Eurosport - BEZCENNE!
no i jak tu się nie wku....stunt napisał:a ja dostałe w MM 6mbps za 39 PLN
xolzok napisał:Sieć w DTV chodzi na innej częstotliwości niż internet. U mnie monter chwilę się męczył z DTV bo właśnie zapomniał zmienić i DTV nie chodziło jak trza. Na modemie od DTV chyba nie ma dojścia do internetu.
A miałeś wcześniej umowę czy jako nowy? Jeżeli miałeś to jaką?stunt napisał:a ja dostałe w MM 6mbps za 39 PLN
marciniozo napisał:Też tak mam, z tym, że DTV za 14zł..../ sorry masloww - nie denerwuj się /
Na jakim kanale nie ma synchronizacji?Paulus12 napisał:Dzięki, naprawdę ale nie da się oglądać jak brak synchro, nie wiem czy jutro działają, ale w poniedziałek na pewno zacznę ich nękać.
Nie nooo... teraz to ja się wkurzyłem. Nie ma na świecie takiej promocji za przedłużenie umowy. Pewnie macie u siebie konkurencję z TV i netem.stunt napisał:Przedłużenie umowy. Zadzwoniłem do lokalnego przedstawiciela handlowego MM, kobieta zaproponowała mi: analog za 25 PLN, DTV za 19 PLN i 6mbps za 39 PLN