Hallmann_AG
New member
Tak to prawda. ja mam nawet 3 tv podłaczone
Snakeee napisał:Witam wszystkich.
W piatek zalozyli mi DTV. Patrze dzisiaj a na liscie chyba z 9 nowych pozycji, nie ma jeszcze nazw tych kanalow tylko np. Npr4, Npr3, Npr2 itd. Jest juz cos puszczone na tych kanalach, bo slychac kodowanie (trzaski, piski), na jednym z nich natomiast odbieram normalnie TVN7 i normalnie nie wierze, leci wlasnie Ostatni Skaut i dekoder wykrywa Dolby Digital 2.0 ! Ciekawe co to beda za programy.
A co do Discovery Science to normalnie odbieram ten kanal w analogu.
marciniozo napisał:Nie tylko do Szczecina.....
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, w ulotce dołączonej do rachunku była informacja o nowym full pakiecie kanałów HD......
sobik07 napisał:Ja dzisiaj oddalem dekoder od DTV i w tym czasie co bylem w BOK-u to samo zrobily cztery inne osoby...
...a to się uśmiałemJuż teraz nasza oferta jest bardzo konkurencyjna. Klient może korzystać nie tylko ze stale rozbudowywanej domowej wypożyczalni filmów, ale ma też do dyspozycji coraz większą liczbę pakietów tematycznych, także kanałów wysokiej rozdzielczości (HD)
marciniozo napisał:Agrescik napisał :
".... Informuje ze nowy pakiet HD będzie od stycznia czy coś tam... oczywiscie programy: Discowery HD, MTV HD, Luxe HD, NGC HD i jeszcze jakis .. nie pamietam ... chyba cos muzycznego...."
No to super info.... Jak to ma być ten nowy super pakiet HD.... a miało byc tak pięknie
to tych nowych kanałów HD ma być aż 12, fiu fiuxolzok napisał:W dekoderze na liście kanałów pojawiło mi się 12 nowych pozycji zaczynających się na NP i Nr. Jak na razie brak sygnału.