sobik07 napisał:A co mnie interesuje Lodz ;] Pisze o swoim miescie, bo wiem, co sie tutaj dzieje, a skad mam wiedziec, co jest w Lodzi. Zreszta, widocznie Toya odegrala sie tam za Kalisz i wcale lodzianom nie wspolczuje z tego powodu ;]
wybrali TVN24 bo jest on ze wszystkich SD najlepszej jakości, trzeba było poprosić o przełączenie na Polsat Sport lub 4funTV, tam dopiero są kwiatki; ciekawe czy by się zgodzili?xolzok napisał:Tak przy okazji. Byłem dzisiaj w BOK MM i pierwszy raz zobaczyłem u nich jak na LCD wygląda sygnał SD (leciał TVN24 zamiast NGC HD). Z 7 metrów to jeszcze jakoś wyglądało ale jak podszedłem bliżej to załamka normalnie.
neox napisał:O czym tu w ogole piszesz, mieszkasz w miescie gdzie mozesz miec uslugi od TPSA (rowniez TV, wiem bo znajomy ma), NETI, MM, N, C+, PC..... do wyboru do koloru, w czym ty masz problem? Sam mialem jakis czas internet z TPSA.
mil999 napisał:DTV dali mi w promocji z internetem. Razem za to płacę 45zł a po roku mogę zrezygnować z DTV. Gdyby dało się to oddać to bym oddał ale podpisałem cyrograf i teraz nie mam wyjścia. Gdyby była możliwość sprawdzenia tego przed podpisaniem umowy to na pewno bym się nie zgodził.
casanova07 napisał:A ja mam taki problem, że wyskakuje mi:
Błąd, modem docsis nie nawiązał połaczenia i co mam zrobić?
Bo odłaczeniu z prądu dekodera lub po zmianię wejścia hdmi.
Wcześniej działał normalnie (raz miałem taką sytuację, to kombinowałem, rozłaczałem i jakoś poszło) teraz na amen nie może sie połączyć
Nie warto poczekać do 1.09? Większość promocji w N jest tak skonstruowana, że miesiąc aktywacji (do końca) jest za darmo. wlicza się też do darmowego okresu HBO, FilmBoxów i Cinemaxów.pattro napisał:ja już dziś bd miał około 18 podlączoną N-ke i bd miał święty spokój z MM ;] jutro zdam relacje czy warto było N ;]