QUOTE=armanig;1124317]Tak, pamiętam Lolek, że nie jesteś fanem pudełek, jednak nie wierzę Ci, że nie postawiłbyś na półce bogatego, kolekcjonerskiego wydania Pierścionka, aż taki nie czuły to nie jesteś

[/QUOTE]
Jak to mówią nigdy nie mów nigdy

więc kto wie...
Lolek wrzucaj fotki wrzucaj przez ten portal:
Postimage.org - free image hosting / image upload
skopiuj wszystko to co jest w ramce: hotlink 1 na forum i wklej na forum w posta. Pokaże Ci się zdjecie po tym jak naciśnij wyślij odpowiedź. Ja ustalam rozdzielczość na początku 1280/1024...
Hej ciekawy jestem czy to też nie jest tak samo jak w zapodaj że jak nie zarejestrujesz się( nie wykupisz abonamentu) to po jakimś czasie zdjęcia zostają usunięte z serwera.
Na imageshack też jak np. zalogujesz się poprzez fejsa też masz przez 30 dni tak jakby pełna wersję a po 30 dniach oni chyba część opcji blokują i zostaje Ci jakaś podstawa. A jeśli chcesz to co miałeś na początku to musisz już kupić wersję premium czy cos w tym stylu. Bo to podstawowe korzystanie jest za darmo ale jest ograniczone po tych 30 dniach. Tak ja to rozumiem. Chyba że ktoś z Kolegów używa Imageshack to proszę poprawić.
A ja nie chce nigdzie wiesz zakładać zbytnio kont itp. już raz miałem problem więc dziękuję już za takie atrakcje..
Ale zobaczymy może ta stronka przez Ciebie podana - zdjęcia nie będą znikać
Różnica jest taka że dla tych co chcą przechowywać zdjęcia to w Imageshock można to robić a tutaj chyba bez zalogowania się, a tym samym rejestracji nie jest to możliwe.
Choć osobiście nie jestem zwolennikiem przechowywania zdjęć np. choćby na Imageshock
Tylko Na Postimag nie musisz nawet się rejestrować i korzystasz- pytanie czy jak się nie zarejestrujesz czy po jakimś czasie zdjęcia nie zostaną usunięte z serwera...