Jeżeli miałbym podsumować całą serię Transów, to chyba tą część gdzie "wąż" w fabryce wije się między halami.
Efekty surround miażdżą i ciary chodzą. Nie pamiętam która to była część.
Jeżeli miałbym podsumować całą serię Transów, to chyba tą część gdzie "wąż" w fabryce wije się między halami.
Efekty surround miażdżą i ciary chodzą. Nie pamiętam która to była część.
Wg mnie z jednym z najlepszych ścieżek dźwiekowych - na znajomych robi ogromne wrażenie, co można osiągnąć w kinie domowym...
Efekty zarówno dźwiękowe jak i obraz bardzo dobrej jakości, jeśli ktoś ma możliwość obejrzenia tego filmu w 3D GORĄCO POLECAM!!!! Sceny na cały ekran kręconymi kamerami IMAX, są też momenty wychodzenia poszczególnych przedmiotów z ekranu.... Ja oglądałem ten film już 2 razy w 2D i raz w 3D. W 3D mnie i mojej żonie najbardziej się podobał...
. Ponadtto efekty powolnych transformacji zrobionych tak aby wyłapać wszystkie szczegóły pierwsza klasa...
. Obowiązkowy film zarówno dla fanów transów jak i dla ludzi, którzy chcą zobaczyć efekty specjalne na najwyższym poziomie.
Powiem Ci, że nie wyobrażam sobie obejrzeć takiego filmu na mniej niż 50" ekranie. Rozumiem też, że nie każdy ma możliwość lub pozwolenie żony na projektor, ale na mniejszym ekranie nie dostrzeżmy tych szczegółów na które zwrócimy uwagę oglądając na dużo większym. Transów, już od pierwszej części podziwiałem zawsze za jakość obróbki graficznej samych transformersów, zatrzymywałem sobie obraz i próbowałem dostrzec jak najwięcej szczegółów dotyczących ich budowy (takie zboczenie z dzieciństwa). Idąc od pierwszej części do ostatniej, widać ewidentny skok jakościowy samej obróbki komputerowej. Jak dla mnie ostatnia część to już majstersztyk w swojej klasie.... To samo możemy zauważyć w Terminatorach.
Ps: teraz staram się powtórzyć całą moją kolekcję zgromadzonych filmów na dużym ekranie tylko, że z czasem jest zawsze krucho... Wiem, że projektor tak jak twoim jak i moim był od wielu lat na pierwszym miejscu marzeniem, które chciałem aby się spełniło dlatego wieżę, że kiedyś również u Ciebie się to spełni czego z całego serca Tobie i kolegą z forum życzę. Wesołych Świąt.![]()
Dla fanów fajna gratka, sam chyba nie pogardziłbyś podobnym wydaniem Władcy Pierścionka?![]()