Nie kupiłbym plazmy.To był tylko przykład...![]()
Nie chodzi mi o spadek cen KONKRETNEGO modelu,tylko pytałem sie,czy nie jest tak,że przykładowo kupilismy 2-3 lata temu projektor z górnej półki,a dzis INNY projektor,który wyszedł na rynek w roku 2014,bedzie miał podobne parametry za sporo niższą cenę ?![]()
Ja Ci odpowiem a właściwie nie ja tylko to co właśnie specjaliści mi powiedzieli bo podobne pytanie im zadałem jak właśnie Ty... powiedzieli że jeśli kupię taki projektor za 12 tys ( to było w ubiegłym roku) gwarantują mi to że przez dobrych kilka lat nie będę miał chęci na kupno drugiego projektora. Tej klasy projektory zapewnią oglądanie na kilka lat. A to że cos kiedyś będzie tańsze to wiesz dobrze ile kiedyś kosztował np. laptop a ile teraz kosztuje i inne rzeczy. Wszystko tanieje. A projektory są specyficznym produktem i one też staniały patrząc na to ile kilka lat temu kosztowały ale swoje będą kosztować dalej bo to jednak nie jest produkt pierwszej potrzeby. Kupują Ci których generalnie naprawdę jest stać mieć taką zabawkę - mówię o projektorach z wysokiej półki plus, a nie wspominam o projektorach 4k, dobry ekran to też 2-3 tyś. to tak trzeba liczyć na spokojnie..