jeśli 40ZF były do tej pory dostępne wyłącznie w jednym jedynym sklepie w PL, to jasne jest, że nie mogły pochodzić od Toshiba Polska
Poldek napisał:Kiki , minęły dwa dni i co
Masz już w ofercie 40ZF ???
Koziołek napisał:Ma, tylko cena
Telewizor LCD Toshiba 40ZF355
[40ZF355]7499,00PLN
A w jakiej cenie model 52'' ZF355?kiki napisał:mieliśmy juz potwierdzenie i termin dostawy.
Następnego dnia informacja - 40 ZF jeszcze nie gotowe.
Modele po 9499 zł z Toshiba Polską są dostępne od ręki. Ale czekamy na zmianę ceny po 1.04.2008
http://www.idealo.de/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html;jsessionid=dpzLOSf8NLR5
Ceny w Niemczech znamy - więc czekamy no nową wycenę Toshiba Polska.
gilek1975 napisał:No i wisi od wczoraj . Jeszcze tylko schowam przewody i będzie super. co do ustawień to mam takie (uważam że teraz jest bartdzo ładnie i kolory są naturalne):
Red +3 +6 -4
Green +3 -5 -0
Blue -3 -5 -0
Yellow -1 +6 -2
Mangenta -1 -3 -4
Cyanogen 0 -12 +7
Pozdrawiam
P.S.
Dzięki Kiki - udało się odkręcić podstawkę, przyznam że trochę miałem z tym kłopotu jak to jest przymocowane. Jeszcze raz dzięki.
Czy tosia jest aż tak dobra ? Nie wiem, ale jest na podobnym, nieco wyższym poziomie co sharp a dyskusje na tym forum to potwierdzają.Musio1968 napisał:jm8 - czy Tosia jest aż tak dobra że sprzedawcy celowo wyłączają prąd ??? Bo pamiętam zachwyty na tym forum nad technologią Sharpa ! Czy ktoś widział obok siebie grające Sharpy i Tosie ZF ??? Pozdrawiam
Tom0000 - mógłbyś jaśniej, bo chyba zgubiłem wątek.Tom0000 napisał:Juz wiem dlaczego caly ten cyrk z modelem zf. Robi go dla toshiby dreammultimedia i wszystko jasne .