djzwierzak
New member
U mnie tez nic takiego nie było. Więc raczej to nie jest podstawowe wyposażenie
Fajny błąd telewizora znalazłem. Przy podłączeniu dysku 320 gbtv odpala media player później ładnie przechodzę do filmów pokazuje mi się ładowanie i za chwile na całym ekranie mam fajne paski czerwone białe itp. Przy podłączeniu pendriva i dysku 80 gb działa elegancko. Przy 320 gb lipa. Jak myślicie uszkodzenie czy niestety błąd technologów?
To w takim razie gdzie mogę popełniać błąd? Może coś z ustawieniami mam albo tv do zwrotu?
Dwa dyski były na ntfs-ie z czego z 320 dało rade fotki zobaczyć tylko na filmach wywalało
Edit: Jak wam chodzi po podłączeniu dysk? Szybko wolno? Bo umnie trochę jednak wczytywało tą 80 a na 320 gb był odczyt chwilowy i zaraz te dziwne paski kreski itp.
Ktoś wie o co chodzi?
Wiec teraz tak.W domu stoi sobie juz ten model tv. Pytanie dlaczego nie moze on odczytac Hotbirda z satelity?
Wiecie jak to rozwiazac? Moze zwrocic sie do producenta. Bo akurat uzywam Hotbirda i jest lipa
Nie dałem rady. Poza kartą trzeba mieć jeszcze moduł wiec raczej nic z tego. Na szczęście mam fergusowana więc nie muszę się martwic o satke
Witam,
Wczoraj odebralem TV od kuriera i wieczorem ustawiałem TV.
Co prawda nie podłączalem jeszcze SAT ale filmy divx, mkv łykał jak młody pelikan. Nie udało sie jednak 46VL748 odczytac plikow AVI zapisanych na USB z kamer video (czyste AVI niekompresowane). Czy to jest przypadłość tego modelu czy tez większośc TV tak ma?
Na Redcoon super cena 46"- nie chce reklamowac sklepu ale obawiałem sie ze to pomyłka, a tu przysłali dokładnie 46VL748!
pokaz mi ta podobna cene w euro agd bo sprawdzalem i model 46 jest prawie dwa tysiace drozszy niz w redcoonZ tego co wiem to właśnie redcon ma swoja gwarancje nie tosi. Dlatego wybrałem Rtv Euro Agd tam cena jest bardzo podobna